Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ádám Martin,Styles,Kerkez,most...

Ádám Martin,Styles,Kerkez,most parkoló pályán lesznek egy ideig a válogatott szempontjából?

Figyelt kérdés

nov. 19. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sztem tavaszra a VB selejtezőkre visszatér Styles és Kerkez, akár Rossi marad az edző, akár más. Nem is értem Callum miért lett mellőzve, bezzeg gyengébb NB1-es játékos szerepet kaptak, a kiesőhelyen lévő Kecsóból behívja pl. Nikitschert, angol, német és olasz másodosztályból is hív be légiósokat, pedig nem annyira gyengébbek azok mint az angol 3 ahol Styles játszik.

Kerkez sérült, ha teljesen felépül szükség lesz, feltéve ha nem sértődött meg annyira Rossira.

Ádám Martinnak csapatot kell találnia, ha európai klubhoz akar igazolni, azt leghamarabb tudtommal januárban teheti meg, de már 30 éves és a fizikai állapota miatt max cserének jó, lassú, kifárad hamar mert van rajta felesleg. Szerintem ő jegelve lesz még egy ideig a válogatottnál.

nov. 19. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik igen
nov. 19. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
12%
Egyik se való a magyar válogatottba, Ádám Martin nem is értem mit keres a foci közelében ilyen testalkattal és teherbírással, a másik kettő meg nem is magyar.
nov. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!