Mit gondolsz jelen pillanatban a válogatottunkról? Mik lehetnek a reális célok? Rossi alkalmas e edzőnek? Jót tesz e a csapatnak,hogy ott van Szoboszlai? Mert azóta csak Szoboszlaiéknak emlegetik őket...
ma 22:39
Egyetértek. Szerintem is ez volt Rossiban a max,amit ki tud hozni belőlük. Szoboszlainak meg szerintem elvette az eszét a liverpooli szint... Vagy szimplán annyira feltuningolta magát Meki burgerekkel,hogy annyira pörögnek az agysejtjei, hogy az ilyen dolgok már le sem esnek neki....
A reális cél szerintem kijutni az EB-re, aztán ott elfogadhatóan szerepelni.
Szoboszlai ártani nem árt a válogatottnak, tekintve, hogy nagyon gyenge a felhozatal, de jelenleg használni sem használ, ha ilyen formában folytatja akkor rezegni fog a léc a Liverpoolban is.
Rossi-t pedig már az EB után elkellett volna küldeni, és ezt a Nemzetek Ligáját arra felhasználni, hogy az új edzővel összeszokjon a csapat a VB selejtezőkre.
Reális cél kijutni az EB-re és ha kijutunk, akkor nem ilyen lélektelen játékkal játszani, mint legutóbb. Ki lehet kapni, bőven vannak jobb ellenfelek, de itt a hozzáállással van a baj.
Szoboszlai kb minden negatív sztereotípiát megtestesít, amit a focistákról mondani szoktak. Én bevallom, sosem kedveltem, de mostanában különösen nagyképű, mellette semmi munkát nem tesz bele a játékba, ötlettelen, irányítónak csapnivaló, mert buta, nem csak a játékban hanem mindenben, az ígérgetés az persze remekül megy. Mindezt aránytalanul sok pénzért. Több munka és kevesebb duma. Én nemhogy csapatkapitányként nem tenném be, amíg így áll hozzá, hanem leültetném a kispadra. Liverpool ide vagy oda. Nem tudom Rossi mit lát benne.
De az egész csapat nagyon unszimpatikus lett, és nem azért mert kikapunk a németektől. Csak legalább sportembereket látnék a pályán.
tegnap 22:45
Teljesen jól leírtad. Én csak azt nem értem, hogy ilyen pénz mellett (amit Liverpoolban kaphat hetente),minek elmenni a Mekihez,meg a Telekomhoz aprópénzért(ahhoz képest amit a csapatában kap) bohócnak.... De igen ,tavaly azt ígérte, hogy „az idei nyár az feledhetetlen lesz ez csak a kezdet." Hát felejthetetlen lett az biztos... Gondolom azért nem rakják ki a keretből, mert akkor mekkora felháborodás lenne... Már megmondom őszintén egy ilyen „párharcban"( ügyességi verseny, labda kezelés, rúgáspontosság, stb) Sergej Milinković-Savić is „megenné". Tetszik, nem tetszik túl van sztárolva. Akkora király, akkor miért Trent Alexander Arnold rúgja már mióta azokat,amikben ö annyira kiemelkedő?(Szöglet, szabadrúgás) Erről ennyit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!