Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szoboszlai a real madridba...

Szoboszlai a real madridba 100 millióért? és Kerkez is?

Figyelt kérdés

Gondolom ezen hír hallatán a károgók vergődnek egy sort majd 🤣🤣🤣 felröppent a hír hogy a real figyeli Szoboszlait (egyébként Kerkezt is) annyira szeretem mikor jönnek a károgók "há de szopóslai rósz!!! tújéjtékejt!! tújéjtékejt!!" aztán jön a valóság és csattannak 🤣🤣🤣

Bár én nem hiszem hogy leigazolja a real (legalábbis mostanság nem) de elég menő hír😎 tudom tudom... "majd kispadkozni fog" mondtátok mikor a leipzighez ment meg amikor a liverpoolhoz ennek ellenére mindkét csapatnál az egyik legfontosabb ember lett mert szinte mindig kezdő 11!

szóóóóóvaaaaal.... mit szóltok a hírhez? hogy Kerkezt és Szoboszlait is figyeli a real madrid?

ma 12:08
1 2
 1/16 joereal ***** válasza:
86%

Szerintem nem kell túl komolyan venni az ilyen pletykákat, a sportoldalaknak is meg kell élni valamiből :)

(nehogy károgásnak vegye bárki, azokat én is utálom)

ma 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Forrás?
ma 13:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Pletyka lesz csak Szoboszlai,Kerkez meg megy mellé.
ma 15:10
 4/16 A kérdező kommentje:

Mondták ezt akkor is mikor a liverpool volt a téma "nem fog egy liverpooli nagycsapathoz igazolni" aztán lám mi lett :)

digitális analfabéta vagy? nem tudod beütni a google ba hogy "sozboszlai real" tudod kulcsszavakat? de jó.. lásd kivel van dolgod cunci: [link]

ma 15:29
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ha nem sütne minden szavadból hogy mennyire félkegyelmű vagy akkor talán még érdemes is lenne elmagyarázni hogy miként müködnek az átigazolási hírek a trash portálok esetében, de inkább kár is belekezdeni.
ma 15:49
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanezek a lapok hoztàk le, hogy Messi a PSGből visszatér Barcelonába, hogy Benzema nem fog eligazolni és meg lehetne sorolbi a sokszaz kacsát. Üres pletykák csak
ma 15:53
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Tavaly vagy 2 éve az NSO szerint még Szalai Attila iránt is érdeklődött a Real Madrid. Leigazolták végül?
ma 16:20
 8/16 A kérdező kommentje:

Vergődj csak károgó🤣🤣🤣 károgj! ennyit tudsz! 🤣🤣🤣 tudjuk.. tudjuk.. Szoboszlait már holnap kicsapják és mehet az nb1be sőt inkább az nb2 be mert senkinek se kell annyira botlábú🤣🤣🤣 ismerjük ismerjük a mesemondó képességeiteket 🤣🤣🤣 vergődj nyugodtan te tudatlan 🤡

ma 16:25
 9/16 anonim válasza:
80%
ma 15:49 jól leírta az egészet. Kérdező tem meg ritka ostoba vagy. Valójában sajnálom a fajtádat,de ilyennek is lennie kell...Az ilyen "okos" lapok hányszor hozták le,hogy Salah távozik a Poolból?Aztán dicsak... A magad fajta szeret dobálózni a "tesiből felmentett,károgó,stb..." jelzőkkel. Megsúgom,hogy az az állat,amelyik károg minden csak nem ostoba. :) ma 16:20 is jól leírta. Szalait már a Chelsea is vitte volna.... Na,menj nézz továnn M1-et,Hírtvt,olvass NSO-t,Origot.... Sajnállak,de tényleg. :)
ma 16:34
 10/16 A kérdező kommentje:

Mi az a "tem" meg "továnn" ? Helyesen írni sem tudsz és osztod az észt🤣🤣🤣 M1? Hírtv? Én csak rtl klubbot nézek és se origot se pestisrácokat nem olvasok te fideszes csíra! Magyar Péterünk us elment a meccsre emlékeztetnélek téged! Ő majd lefog számolni a sok fideszessel meg károgóval!

ma 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!