Szoboszlai a real madridba 100 millióért? és Kerkez is?
Gondolom ezen hír hallatán a károgók vergődnek egy sort majd 🤣🤣🤣 felröppent a hír hogy a real figyeli Szoboszlait (egyébként Kerkezt is) annyira szeretem mikor jönnek a károgók "há de szopóslai rósz!!! tújéjtékejt!! tújéjtékejt!!" aztán jön a valóság és csattannak 🤣🤣🤣
Bár én nem hiszem hogy leigazolja a real (legalábbis mostanság nem) de elég menő hír😎 tudom tudom... "majd kispadkozni fog" mondtátok mikor a leipzighez ment meg amikor a liverpoolhoz ennek ellenére mindkét csapatnál az egyik legfontosabb ember lett mert szinte mindig kezdő 11!
szóóóóóvaaaaal.... mit szóltok a hírhez? hogy Kerkezt és Szoboszlait is figyeli a real madrid?
Szerintem nem kell túl komolyan venni az ilyen pletykákat, a sportoldalaknak is meg kell élni valamiből :)
(nehogy károgásnak vegye bárki, azokat én is utálom)
Mondták ezt akkor is mikor a liverpool volt a téma "nem fog egy liverpooli nagycsapathoz igazolni" aztán lám mi lett :)
digitális analfabéta vagy? nem tudod beütni a google ba hogy "sozboszlai real" tudod kulcsszavakat? de jó.. lásd kivel van dolgod cunci: [link]
Vergődj csak károgó🤣🤣🤣 károgj! ennyit tudsz! 🤣🤣🤣 tudjuk.. tudjuk.. Szoboszlait már holnap kicsapják és mehet az nb1be sőt inkább az nb2 be mert senkinek se kell annyira botlábú🤣🤣🤣 ismerjük ismerjük a mesemondó képességeiteket 🤣🤣🤣 vergődj nyugodtan te tudatlan 🤡
Mi az a "tem" meg "továnn" ? Helyesen írni sem tudsz és osztod az észt🤣🤣🤣 M1? Hírtv? Én csak rtl klubbot nézek és se origot se pestisrácokat nem olvasok te fideszes csíra! Magyar Péterünk us elment a meccsre emlékeztetnélek téged! Ő majd lefog számolni a sok fideszessel meg károgóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!