Focista szeretnék lenni, milyen napi tevékenységeket kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
13/F vagyok és nagyon tehetséges (Legalábbis az edzőm szerint:))!Szerintetek ha focista szeretnék lenni milyen napi tevékenységeket ajánlotok amit csinálnom kéne láberősítés és hasonlók céljából? Segítsetek lécci! Köszi!2010. nov. 6. 18:06
1/5 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg az edződ...
Ő edz téged nap mint nap, tudja mik a képességeid. ő tudja csak megmondani.
2/5 anonim válasza:
Fejleszd a gyorsaságot meg az erőnlétet. C.Ronaldo mondjuk 3000 felülést csinál egy nap. Nem tudom kikhez méred magad meg milyen poszton játszol, mert az is számít.
De a gyorsaság az alap.
3/5 anonim válasza:
3000? Aha az anyjapi.csáját annak a bu.zinak. Köcs.ög és még hazudik is
4/5 anonim válasza:
És arra gondoltál már, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező, edzői tanfolyamokat végzett edződet kérdezd meg erről?
5/5 anonim válasza:
Szerintem naponta 150gugolás 2km futás minimum 1,5óra focizás!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!