Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerinted mi lesz ma az indok...

Szerinted mi lesz ma az indok ha SzoBOSSlaiék ne tán kikapnának? Mivel takaróznak majd?

Figyelt kérdés
ma 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Azzal hogy még mindig a Szalai ügy hatása alatt állnak, nem sikerült feldolgozniuk a történteket.
ma 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Annyira jók ezek a kérdések. Miért nem értik meg az emberek, hogy rohadtul nem vagyunk egy holland/német válogatott szintjén?

Valószínűleg ki fogunk kapni, esetleg egy döntetlent hozunk, de én szurkolok a csapatnak, és ha emberségesen játszunk, kikapunk 2-0-ra/2-1-re/3-1-re, de a játék szép, küzdöttünk, akkor boldog leszek.

Miért hiszik sokan, hogy mindenkit meg tudunk/kell verni? A németek és a hollandok egy nagyobb kaliberű csapat. Tény: gyengébbek vagyunk, a keretünk tele van NB1-es futballistákkal, akik nem állnák meg a helyüket egy Bundesligában vagy Premiere League-ben. A keretünk értéke sokad része egy német keretnek. Igen, van egy Szoboszlaink, aki a Liverpoolban játszik, egy Sallaink, aki a Galatasaray-ban, Willi Orbán, és ennyi kb.

Legyünk már reálisak, kérem szépen! Nem elvárható, hogy megverjük a németek. Volt egy-két jó meccsünk, és most egyes emberek azt hiszik, hogy mi leszünk a világbajnokok. Nemár!

ma 08:27
 3/4 A kérdező kommentje:

ma 08:27

Magyarázd már meg nekem,hogy hol írtam/utáltam rá egy szóval is azt,hogy megvédjük őket??? Aztán játszd az okokat...

ma 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:
megfeküdte a gyomrukat a Domi mekis kedvence menü amit a meccs előtt benyomtak,ez lesz az indok.
ma 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!