Szerinted mi lesz ma az indok ha SzoBOSSlaiék ne tán kikapnának? Mivel takaróznak majd?
Annyira jók ezek a kérdések. Miért nem értik meg az emberek, hogy rohadtul nem vagyunk egy holland/német válogatott szintjén?
Valószínűleg ki fogunk kapni, esetleg egy döntetlent hozunk, de én szurkolok a csapatnak, és ha emberségesen játszunk, kikapunk 2-0-ra/2-1-re/3-1-re, de a játék szép, küzdöttünk, akkor boldog leszek.
Miért hiszik sokan, hogy mindenkit meg tudunk/kell verni? A németek és a hollandok egy nagyobb kaliberű csapat. Tény: gyengébbek vagyunk, a keretünk tele van NB1-es futballistákkal, akik nem állnák meg a helyüket egy Bundesligában vagy Premiere League-ben. A keretünk értéke sokad része egy német keretnek. Igen, van egy Szoboszlaink, aki a Liverpoolban játszik, egy Sallaink, aki a Galatasaray-ban, Willi Orbán, és ennyi kb.
Legyünk már reálisak, kérem szépen! Nem elvárható, hogy megverjük a németek. Volt egy-két jó meccsünk, és most egyes emberek azt hiszik, hogy mi leszünk a világbajnokok. Nemár!
ma 08:27
Magyarázd már meg nekem,hogy hol írtam/utáltam rá egy szóval is azt,hogy megvédjük őket??? Aztán játszd az okokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!