A Fradi be fog jutni az Európa Liga döntőjébe?
Figyelt kérdés
Hiszen a Nice után tegnap a Dinamo Kijevet is legyőzték.ma 15:50
2/4 anonim válasza:
Kicsit el vagy szállva!
Nem akarom lebecsülni a Fradi teljesítményét, de az én olvasatomban a Nice elleni meccs tipikus ki-ki meccs volt, itthon, abból jól jöttünk ki. A Dinamo K. elleni meccsnél szögezzük le, ez a Kijev jóval gyengébb, mint mondjuk 5 éve, nem is otthon játszottak, és azért kb 80 perc volt emberelőnyben. Ha nem is volt papírforma, de olyan földöntúli csoda sem.
A Malmö ellen lehet reálisan 3p, még a PAOK is összejöhet, de sztem max 12-13p lehet.
Arra jó a csapat, hogy a tuti 24 meglegyen, talán a rájátszók felső felében is. Ha esetleg jó a táblázat mixelése, akkor az a PO összejöhet, de sztem utána megálljt kap a csapat.
Tehát nálam reálisan 24 vagy 16 lehet az elérhető max.
3/4 anonim válasza:
Van még 4 meccsük, ráadásul a topligás Bundesliga Frankfurt ellen is. Maximum a negyeddöntőig juthatnak, tovább nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!