Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Harry Kane jó ember?

Harry Kane jó ember?

Figyelt kérdés

okt. 31. 07:00
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Igen. Egy született balfax.
okt. 31. 08:18
 2/8 anonim ***** válasza:
14%

emberileg hogy milyen nem tudom de hogy mekkora szerencsétlen azt tudom....

Totenhammal nem nyert soha semmit annak ellenére hogy kb 14 évig volt ott (volt döntős ligakupában ha jól emlékszem tehát ezüstérmes de nyerni nem nyert semmit) a válogatottban sem nyertek semmit (2021 ben is csak ezüst sikerült) majd elment a bayerhez hogy nyerjen végre valamit aztán... aztán 11 év után ismét nem nyert a bayer amire nagyon kevesen fogadtak volna... de jött az EB ahol ismét döntősök lettek és... és újra ezüst...

Emberileg szerintem egyébként jó mert amit hallottam eddig tőle interjúkon azon 1 normális szerény ember és emiatt is fáj hogy szegény nem nyert soha semmit. Én az EB után ha jól emlékszem imádkoztam hogy nyerjen valamit és remélem ebben a 2024-2025 szezonban sikerül mert ez kezd nagyon vicces és nagyon szomorú lenni egyszerre

okt. 31. 08:34
 3/8 anonim válasza:
17%

Elég debil feje van.

Belsőleg nem tudom. Normálisan nyilatkozik, ha jól tudom a vokt osztálytársa, gyermekkori szerelme a felesége.

okt. 31. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elfogult az angol válogatott drukkerek, Tottemham, Bayern fanok meg a családtagjai szerint biztos jó ember lehet. Nem voltak magánéleti botrányai sem mint pl. Neymar, Benzema, Vinicius, Mbappenak.
okt. 31. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Abból amit tudni lehet róla, magánéletileg meglehetősen visszafogott a sztárstátuszához képest, nincsen semmilyen tetkója, nem szórja a pénzét baromságokra, viszont amikor a volt klubja, a Leyton Orient mezszponzor nélkül maradt és csődközelbe került, mélyen a zsebébe nyúlt hogy megmentse őket, meg van is valami jótékonysági alapítványa. Még van egy pár év előtte hogy megszabaduljon az átoktól és a Bayernnel BL-t nyerjen, mert gondolom nem német bajnoki cím vagy kupagyőzelem a végső álma, az angol válogatottal szerintem már nem fog sokra menni, 2021-ben kellett volna hazai pályán lenyomni az olaszokat.
nov. 2. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:

#2 "emberileg hogy milyen nem tudom de hogy mekkora szerencsétlen azt tudom...."

Szeretnék én is feleennyire szerencsétlen lenni, hogy PL ezüstérmem legyen, Bajnokok Ligája döntővel, EB finálékkal -az FA kupákkal nem tudom, mi a helyzet, meddig jutott.

#5 Szerintem ő már a Bundesliga címnek is örülni fog. AZ angolokat nem szabad leírni, simán lehet, hogy még össszejön nekik valami.

nov. 29. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem értesz a focihoz és vagy nem vagy tisztában vele hogy ki Harry Kane...

Ő egy világklasszis játékos a jelenlegi játékosok közt! Jóval profibb és híresebb mint mondjuk Szoboszlai (nem károgás) szobo 24 éves harry kane 31 mégis harry 0 trófeát nyert míg szoboszlai egy csomót és ez a többi fockstával is így van! Szerintem ilyen híres/profi/eredményes játékos még nem volt a történelembe aki ne nyert volna semmit

nov. 30. 04:55
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem ilyen híres/profi/eredményes játékos még nem volt a történelembe aki ne nyert volna semmit"

Pont ezért fog örülni a Bundesliga címnek, még úgy is, hogy most a Premier League a legerősebbbajnokság.

"Sajnos nem értesz a focihoz és vagy nem vagy tisztában vele hogy ki Harry Kane..."

Nem értek focihoz. Kane az most a világ egyik legjobb középcsatára bizonyos mutatók alapján, Haalandal, Lewandowskival meg még nem tudom kivel folytassam a sort. (Varga Barna :))

Szóval annyit azért tudok, hogy összetévesztendő Harry Kane vele:

[link]

nov. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!