Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek? Simán lehetünk...

Szerintetek? Simán lehetünk még csoportelsők ,ha Boszniát,a Hollandokat kiütjük,a Németekkel meg játszunk egy méltóságos Xet. Főleg,ha Varga,Sallai még jobban odateszi magát.Szobó,meg feltuningolja az egész csapatot. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
okt. 12. 15:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Elsők leszünk! A címer ott van,zeng a Nélküled. Rossi mester szava meg sérthetetlen... Hajrá Magyarok! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺
okt. 12. 16:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem elvakult vagyok,hanem nemzeti tudatú realista. Ha nem tetszik,akkor hord el magad. Itt befejeztem veled. Jelentve a hozzászólásod.
okt. 12. 17:07
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Olyan nagy nemzeti tudatú realista lehetsz, hogy gondolom elsőként ócsárolod a válogatottat amikor kikap Máltától vagy Andorrától.
okt. 12. 17:11
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
Simán leszünk utolsók arra nagyobb az esély minthogy megnyerjük a csoportot
okt. 12. 17:33
 15/22 A kérdező kommentje:

ma 17:33

Hátha mégsem. Én reménykedem benne... Ahogy Rossi is mondta: több van a fiúkban...🇭🇺🇭🇺

okt. 12. 17:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos lózung, minden edző ezt mondja, mert mégsem mondhatja azt, hogy mi vagyunk a legesélytelebbek.
okt. 12. 17:36
 17/22 A kérdező kommentje:
Tény hogy nem vagyunk egy Portugál, Spanyol szinten. De én azért bízok bennük...
okt. 12. 17:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is bízom bennük, de emellett maradok a realitásnál. Eszerint a német és a holland válogatott között fog eldőlni az első 2 hely sorsa. Mi meg harcban leszünk az osztályozót érő harmadik helyért.
okt. 12. 17:39
 19/22 A kérdező kommentje:
Szerintem van bennük annyi hogy meglegyen az első is. Szoboszlai, Varga,Sallai,ha oda teszik magukat.... Dibuszt meg amit művelt az fenomenális... Le a kalappal...
okt. 12. 17:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetünk egyiket sem fogjuk kiütni
okt. 12. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!