Szerintetek? Simán lehetünk még csoportelsők ,ha Boszniát,a Hollandokat kiütjük,a Németekkel meg játszunk egy méltóságos Xet. Főleg,ha Varga,Sallai még jobban odateszi magát.Szobó,meg feltuningolja az egész csapatot. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
okt. 12. 15:45
1/22 anonim válasza:
Nem. Szerintem bent sem tudunk maradni az A divízióban, ha 3.-ok leszünk, egy osztályozón fogunk kiesni.
2/22 anonim válasza:
Amúgy mostanában miért van ilyen kevés válasz ebben a kategóriában?
3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ha Salla,meg Varga összekapja magát, simán meglehet a csoportelsőség. Milyen gól volt már tegnap is amit Roli bevágott a hollandoknak?Elképesztő. Valójában erre vagyunk képesek. Ez a magyar virtus...
okt. 12. 16:02
4/22 anonim válasza:
Nem. Szerintem a realitás az, hogy harmadik helyen végez a magyar válogatott és márciusban osztályozót kell majd játszania a bennmaradásért.
5/22 A kérdező kommentje:
Hullámvölgyben vannak a srácok,ami érthető hiszen rettentő nagy rajtuk a nyomás.Mind klub,mind válogatott szinten.Mi sem teljesítünk minden nap ugyanúgy a munkahelyünkön. Meg lesz az egy hullámhossz,aztán most a Bosnyákoknak velünk 2t novemberben a hollandoknak 3at a németekkel meg egy korrekt 2-2 lesz....
okt. 12. 16:09
6/22 anonim válasza:
Nem tudom te mit szivsz kérdező, de a hollandoknak hogy verne már idegenben ez a magyar válogatott hármat? Emberelőnyben sem tudták legyőzni ezt a szürkén játszó holland válogatottat. A németek elleni döntetlen reális lehet majd, mivel a németekkel játszunk utoljára, addigra már tét nélkül játszhatnak, hiszen megnyerik addigra a csoportot.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem szívok semmit, realista vagyok. Ennyi. Nem tudták legyőzni a hollandokat, mert mind végig védekeztünk. Az egész csapat hátul volt. Mindegy az az önbizalom hiány miatt. De azért írtam, hogy addig felszívják magukat, és úgy vernek nekik hármat. Több van ezekben a fiúkban hidd el nekem...
okt. 12. 16:15
8/22 anonim válasza:
Amit te állítasz azt nem realitásnak hívják, hanem elfogultságnak. Nem realitás az, hogy a németek és a hollandok előtt végezzünk. Aki ismeri a válogatott futballt az tudja.
9/22 A kérdező kommentje:
De , realitás. Nézd,ate az ellentáborba tartozol,de ezzel nincs semmi gond mivel normálisan le tudod írni a véleményed. Ott van rajtuk a címer, minden meccs előtt szól a Nélküled, zeng a stadion tőle. És persze ott vannak a szurkolók TELTHÁZZAL. Rossi mester is megmondta,hogy több van bennük. Hidd el, Ö jobban ért hozzá, ismeri a srácokat mint Te vagy én...
okt. 12. 16:24
10/22 anonim válasza:
Nekem mindegy te mit látsz realitásnak, de akkor sírni ne gyere majd erre a fórumra, ha nem lesz csoportelső a válogatottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!