1/11 anonim válasza:
Botrányosan gyenge szerintem eddig. Erősen gondolkozom rajta, hogy megnézzem-e a második félidőt.
2/11 anonim válasza:
Balfasz védelelem és egy nulla Sallai.Örülök hogy csak egy gólt kaptunk eddig.
3/11 anonim válasza:
Valóban botrányosan gyenge. Balogh és Nego a legrosszabbak tőlünk.
5/11 anonim válasza:
2016 os eb óta követem a válogatottat és mindössze kétszer gondoltam arra, hogy a második félidőt nem nézem meg.
Az egyik Leekenssel a fehérorosz elleni meccs. A másik a mai meccs. Borzalmas, ötlettelen fos. Fél percig nem bírjuk megtartani a labdát, támadást nem tudunk felépíteni.
Csak azért 1-0 még, mert a németek edző meccs iramban játszanak és így is elpuskáztak 2 ígéretes lehetőséget. Szóval még így is lezárhatták volna.
6/11 anonim válasza:
Nem nézem…úgyis kikapnak most is, inkább valami hasznosabb dologgal töltöm a szombat estét.
9/11 anonim válasza:
Most kezdődött a héten a tanév, de magyar válogatott már kapott egy ötöst. Respect.
10/11 MGéza válasza:
Ez az 5 így a 80-ik percben, sajnos teljesen reális a két csapat között. Minősíthetetlenül szarul játszunk, Rossi semmit nem volt képes megvalósítani abból amiről beszélt, de ez persze nem csak az ő hibája, hanem hogy a németeké messze jobb csapat mint a miénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!