Csak szerintem jobb Messi sokkal de sokkal? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Örök kérdés lesz hogy ki a jobb de mégis Ronaldonak annyi rajongója van hogy rengetegen azt mondják hogy ő a jobb! Én messi fan vagyok és szerintem ő is a jobb mert messi kb 1000 meccs alatt szerzett 840 gólt ronaldo 1200 plussz meccs alatt szerzett 900 gólt (majdnem ugyan annyi gól úgy hogy messi 200-300 meccsel kevesebbet játszott és 2-3 évvel fiatalabb). Messinek több gólpassza van (ő is a rekord tartó) amit elönzőzhetett volna abból egy csomót assistolt! A követőket meg azokat a dolgokat ami nem a focihoz tartozik Messinek több rekordja van. Messi jobb a Dribblingben meg a szabadrúgásban. Ronaldonak sokkal több 11-es gólja van. Cselekben kb ugyan olyan jók. Messi aktívabb a pályán és sokat van nála a labda pl:sok olyan gólja van hogy a fél pályán egyedül viszi a labdát és kicselez mindenkit. Jobb a ladba megtartása és labda vezetése és többet is passzol. Jobb a játék szervezése/csinálása elmehetne akár egy középpályásnak is. Jobb a játékintelligenciája és több trófeája van igaz azt belátom hogy a 2023-as aranylabda nem volt megérdemelt. Jobb volt a Prime időszaka mint Ronaldonak ( messi-2011-12,ronaldo 2008). Bár Ronaldonak erősebb a lába de mégis messi tartja azt a rekordot hogy a legtöbb gól a 16-oson kívül. Szerintetek ki a jobb? És miket tudnátok Ronaldonak felhozni hogy ugyan olyan jók vagy akár jobb is? (Nem veszekedni szeretném csak megbeszélni hogy miben jó még ronaldo vagy miért is jobb?)szept. 6. 20:00
1/5 A kérdező kommentje:
Meg messinek több 1vs1 winje van(több szemtől szemben mecset nyert)
szept. 6. 20:07
2/5 anonim válasza:
Igen, ha korral összevetitjük, messi ennyi idősen is nagyon jó játékos.
Ronaldo már nem annyira
4/5 anonim válasza:
Régen rossz, ha valaki a számok, statisztikák tömkelegében akarja megállapítani, hogy melyikük játssza jobban a futballt. Ha először látnám őket játszani, mint futballkedvelő, nem lenne kétség számomra, hogy ki a valódi zseni.
Igazából én soha nem is értettem ezt az összehasonlítgatást. Amit CR tud, azt tudja Ibra, Lewandowski, Haaland... stb., amit viszont Messi tud, azt nem tudja senki más.
5/5 anonim válasza:
Vannak ősreálos és Cristiano-rajongó ismerőseim is, de 40+ os emberekként ők is helyén tudják kezelni ezt a kérdést. Ronaldo remek csatár, de teljes reálos és juvés karrierjében kiszolgálta őt az adott játékrendszer, aminek köszönhetően olyan statisztikákat ért el, ami felülprezentálta a valós képességeit. Emiatt kerülhet szóba a goat-vitában, mert a játékuk alapján nem ugyanaz a polc a két játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!