Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem jobb Messi...

Csak szerintem jobb Messi sokkal de sokkal? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Örök kérdés lesz hogy ki a jobb de mégis Ronaldonak annyi rajongója van hogy rengetegen azt mondják hogy ő a jobb! Én messi fan vagyok és szerintem ő is a jobb mert messi kb 1000 meccs alatt szerzett 840 gólt ronaldo 1200 plussz meccs alatt szerzett 900 gólt (majdnem ugyan annyi gól úgy hogy messi 200-300 meccsel kevesebbet játszott és 2-3 évvel fiatalabb). Messinek több gólpassza van (ő is a rekord tartó) amit elönzőzhetett volna abból egy csomót assistolt! A követőket meg azokat a dolgokat ami nem a focihoz tartozik Messinek több rekordja van. Messi jobb a Dribblingben meg a szabadrúgásban. Ronaldonak sokkal több 11-es gólja van. Cselekben kb ugyan olyan jók. Messi aktívabb a pályán és sokat van nála a labda pl:sok olyan gólja van hogy a fél pályán egyedül viszi a labdát és kicselez mindenkit. Jobb a ladba megtartása és labda vezetése és többet is passzol. Jobb a játék szervezése/csinálása elmehetne akár egy középpályásnak is. Jobb a játékintelligenciája és több trófeája van igaz azt belátom hogy a 2023-as aranylabda nem volt megérdemelt. Jobb volt a Prime időszaka mint Ronaldonak ( messi-2011-12,ronaldo 2008). Bár Ronaldonak erősebb a lába de mégis messi tartja azt a rekordot hogy a legtöbb gól a 16-oson kívül. Szerintetek ki a jobb? És miket tudnátok Ronaldonak felhozni hogy ugyan olyan jók vagy akár jobb is? (Nem veszekedni szeretném csak megbeszélni hogy miben jó még ronaldo vagy miért is jobb?)

szept. 6. 20:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg messinek több 1vs1 winje van(több szemtől szemben mecset nyert)
szept. 6. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Igen, ha korral összevetitjük, messi ennyi idősen is nagyon jó játékos.

Ronaldo már nem annyira

szept. 7. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
messi jobb sokkal
szept. 8. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

Régen rossz, ha valaki a számok, statisztikák tömkelegében akarja megállapítani, hogy melyikük játssza jobban a futballt. Ha először látnám őket játszani, mint futballkedvelő, nem lenne kétség számomra, hogy ki a valódi zseni.

Igazából én soha nem is értettem ezt az összehasonlítgatást. Amit CR tud, azt tudja Ibra, Lewandowski, Haaland... stb., amit viszont Messi tud, azt nem tudja senki más.

szept. 16. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Vannak ősreálos és Cristiano-rajongó ismerőseim is, de 40+ os emberekként ők is helyén tudják kezelni ezt a kérdést. Ronaldo remek csatár, de teljes reálos és juvés karrierjében kiszolgálta őt az adott játékrendszer, aminek köszönhetően olyan statisztikákat ért el, ami felülprezentálta a valós képességeit. Emiatt kerülhet szóba a goat-vitában, mert a játékuk alapján nem ugyanaz a polc a két játékos.
szept. 17. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!