Rossi mit akar elérni ilyen játékosokkal mint Sallai, Szoboszlai, Orbán, stb? Nincsenek náluk jobb játékosok Magyarországon?
Ez most trollkérdés?
"Dibusz a legjobb játékos volt a válogatottban az EB selejtezők alatt, aztán egy percet nem kapott az EB-n. Gulácsinak kellett játszani helyette, aki szerintem egy tök átlagos kapus."
Gulácsi tavasszal súlyos sérülés után beverekedve magát a kezdőbe a Real Madrid ellen védett, ekkor már a Fradi nem volt versenyben nemzetközi szinten, hanem később vesztették el a kupadöntőt a Paks ellen.
Nem tudom megítélni mennyire jó kapus Dibusz, de ha tényleg jobb volna, mint Gulácsi, akkor nem a Fradiban védne.
"Nem tudom megítélni mennyire jó kapus Dibusz"
Az angolok ellen kellett volna betenni védeni, hogy tovább jussanak a magyarok az EBn, talán sikerült volna 1 gólt "rúgatni" velük
Semmit nem láttam a meccsből, majd megnézem a gólokat, de nem hiszem, hogy a szövetségi kapitány stábja a rosszabb kapust válogatná be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!