A foci közvetítések miért rossz minőségűek? Nem tűnik full hd-nak. Vagy csak nálam ilyen?
Figyelt kérdés
Tavaly kezdett roszabb lenni, pedig azelőtt élesebb volt, szóltam a digiseknek hogy nézzék meg és kicseréltek egy kábelt, de sokat nem használt. Kb így jobban járnék ha előfizetnék a netes adásra mert ott normális a képaug. 17. 16:09
1/5 anonim válasza:
Hát akkor nézz meg egy vízilabda mérkőzést. Van hogy a labdát se látni, mert belemosódik a vízbe. Régen jó volt a Digi, de amióta megvette Lölőke spórolnak, a multiplexek száma a felére csökkent, de a csatornák száma csak annyit, hogy ami van HD-ben annak kivették az SD verzióját (ez amúgy logikus lépés volt, a multiplexek csökkentése már nem). Tehát ebből következik, hogy tömöríteni kellett az adást. Azért nem váltok, mert náluk van csak normális DVB-C adás, ami box nélkül is működik és szabadon tudom rögzíteni az adást, amit akár évek múlva is megnézhetek (volt hogy majdnem 3 év múlva néztem meg egy felvételt), na meg megy a 20 éves koax kábelen amin anno az analóg adás ment. A többi szolgáltatónak box kötelező, átkábeleznék, aztán megszabják hogy mit vehetek fel és mennyi ideig nézhetem meg... Nonszensz! Nem fogok fizetni ezért, ha a Digi is ezt fogja csinálni lemondom és nézem majd az ingyenes MinDig TV-t.
2/5 A kérdező kommentje:
Jah ezt kommenteltem itt már, hogy azóta fos mióta tulaj váltás volt de le lettem hurrogva..
De akkor a Telekomnál jobb a minőség, szerinted váltsak? Mert elmegy a kedvem a meccs nézéstől, rossz ránézni a képre. Én csak foci meg F1 nézésre használom és direkt full hd-sat vettem és nem hatalmasat, mert azt olvastam hogy egy nagy 4k-son még rosszabbul néz ki.
aug. 17. 18:40
3/5 anonim válasza:
A Telekom is tömörít, az egy 60 centis CRT-n is látszik. Legalábbis az SD adáson, a HD-ről nem tudok nyilatkozni, mert anyósomnak volt az. Aztán ahogy bejött a Digi váltott, akkor még jó volt.
Még megnézem, hogy a márkaváltád után mi lesz, de van egy olyan érzésem hogy le kell mondjam.
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy az ismétlést láttad VHS kazettáról.. 😁
5/5 anonim válasza:
#4 Ennél még a VHS is jobb, mert lehet hogy hangyás és fakó a kép, de nem mossa el a részleteket, a labda tökéletesen kivehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!