Miért olyan rossz a minősége a közvetítésnek?
Adott egy
Alaplap Asus strix b450-f gaming
Processzor ryzen 5 2600
Videokàrtya rx580 8gb 256bit nitro
Ram Flare x 2x8gb 3200mhz cl14
Nos evvel a géppel képtelen vagyok Obs-n 720p 60fps-be stabilan szép képminőséggel közvetíteni. A 60fps làthatóan hól van hól nincs a kép olykor szép olykor baromi zavaros. A kérdésem csak annyi, hogy miért? Én abba a tudatban raktam össze, hogy gond nélkül szép minőségű képet fogok tudni közvetíteni. Hàt nem...
Obs veryfast és 3500 bitrata van beàllítva, de konkrétan mind egy mit àllítok be a minősége sose lesz wooow kategória.
Én úgy gondolom tökéletesen megérdemled a helyzeted.
Aki manapság ilyen fas zságokkal foglalkozik, mint a "közvetítés", és még erre áldoz is, at viselje a kudarcot is !
Mi a tökömet közvetítesz te ? Ki kíváncsi rá ?
Hogy miféle ? Afféle, aki olykor-olykor megnyitja pl. a YouTube-ot, és azt látja, hogy degenerált gyerekek, fiatalok, buta ostoba játékokkal "élőznek", és adott esetben több ezren nézik őket. De ha a videóstól, vagy a nézőiktől megkérdeznénk, hogy milyen évszak van, valószínű, hogy csak pislogna.
Ezért utálom ezt a közvetítés dolgot, és ezért lépek fel minden esetben ilyen agresszívan ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!