Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért olyan rossz a minősége...

Miért olyan rossz a minősége a közvetítésnek?

Figyelt kérdés

Adott egy

Alaplap Asus strix b450-f gaming

Processzor ryzen 5 2600

Videokàrtya rx580 8gb 256bit nitro

Ram Flare x 2x8gb 3200mhz cl14

Nos evvel a géppel képtelen vagyok Obs-n 720p 60fps-be stabilan szép képminőséggel közvetíteni. A 60fps làthatóan hól van hól nincs a kép olykor szép olykor baromi zavaros. A kérdésem csak annyi, hogy miért? Én abba a tudatban raktam össze, hogy gond nélkül szép minőségű képet fogok tudni közvetíteni. Hàt nem...

Obs veryfast és 3500 bitrata van beàllítva, de konkrétan mind egy mit àllítok be a minősége sose lesz wooow kategória.

2019. júl. 6. 06:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy gondolom tökéletesen megérdemled a helyzeted.

Aki manapság ilyen fas zságokkal foglalkozik, mint a "közvetítés", és még erre áldoz is, at viselje a kudarcot is !

Mi a tökömet közvetítesz te ? Ki kíváncsi rá ?

2019. júl. 6. 06:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Sose értettem meg a hozzàd hasonló emberek agresszív viselkedését. Hobbiból csinàlom mert jól esik. Mellette dolgozom keményen napi 12 óràban ergo csak hétvégén közvetítek fps jàtékokat. Féltettem egy szimpla kérdést és egyből letàmadsz? Hàt miféle ember vagy te?
2019. júl. 6. 06:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy miféle ? Afféle, aki olykor-olykor megnyitja pl. a YouTube-ot, és azt látja, hogy degenerált gyerekek, fiatalok, buta ostoba játékokkal "élőznek", és adott esetben több ezren nézik őket. De ha a videóstól, vagy a nézőiktől megkérdeznénk, hogy milyen évszak van, valószínű, hogy csak pislogna.

Ezért utálom ezt a közvetítés dolgot, és ezért lépek fel minden esetben ilyen agresszívan ellene.

2019. júl. 6. 06:47
 4/5 anonim ***** válasza:
"Obs veryfast és 3500 bitrata van beàllítva..." A minőségbeli problémákat ezzel meg is válaszoltad magadnak. A képkockaszám pedig lehet a túl magas beállítások miatt a játékban, lehet szoftveres probléma, vagy épp hálózati, esetleg szerverhiba.
2019. júl. 6. 06:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem hàt akkor kösz mindent :)
2019. júl. 6. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!