3/5 anonim válasza:
Nem szeretem azt a kékfehér csapatot, libások! Most hagyj ne mondjam miért pontosan, khm, politikai okokból, ez több évtizedre vezethető ugye vissza. Egyedül Illés Béla akit anno elismerve megtapsoltam abból a csapatból.
4/5 MGéza válasza:
#3: Jó, te akkor még lehet nem éltél de igaz én sem, de az aranycsapat is több MTK-s játékost tudhatott soraiban:
Zakariás József
Lantos Mihály
Hidegkuti Nándor
A jelenlegi magyar válogatottban is több MTK nevelésű vagy volt játékosuk van.
Ennyit a sok-sok zsidó futballistáról. Amúgy kicsi korom óta szurkolójuk vagyok és nagyon nem tetszik sajnos a klub hozzáállása: Eladjuk a fiataljainkat miután piacképes szintre neveljük őket és a helyükre sajnos felejthető, jóindulattal is közepesnek nevezhető légiósokat vásárolunk. Sajnos idén is a biztos NBI-ben maradás a cél...
5/5 anonim válasza:
Miért Tőlünk Kérdezed?
Milyen Tekintetben Kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!