Mi a véleményed Rossi nyilatkozatáról, hogy egyáltalán nem élvezte az EB-t és hosszú pihenőre van szüksége?
Ez a munkája, le van szarva, hogy "élvezte-e", szerintem a legtöbb embert nem kérdezi meg a főnöke, vagy a cég igazgatótanácsa, hogy "Kovács úr, jól érzi magát itt, mint karbantartó?" - kit érdekel?
Végezze jól a munkáját. Rossi nem teszi ezt, 3 meccsből két égés, egy pedig egy brutálisan nagy mákos góllal lett győzelem. Ilyen teljesítmény után Kovács urat kirúgják. Rossi meg lenyilatkozza, hogy "jajj dik, nem élvezem" - anyád!
Örökös pihenő kellene neki, lehet menni szépen nyugdíjba.
Egyetértek vele! Én se élveztem most idáig ezt az EB-t a Rossi vezette csapat játékát látva. Ő és a stábja volt a magyar csapat egyik leggyengébb pontja.
Lehet nem a fotelhuszárokkal kellett volna foglalkoznia, hanem a csapattal többet.
Azt se kellett volna mondania, hogy azok játszanak, akik a csapatukban is játszanak, mert még Szoboszlai a nagy szerelme se játszott. De azt se kellett volna mondani, hogy kötelező továbbjutni a csoportból. Ez sem akkora baj, mint ahogy a válogatott játszott. Az maga volt a hátramenés. 2016-hoz képest pl. Ausztria előre ment, mi meg hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!