Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Spanyolország - Anglia Ki...

Spanyolország - Anglia Ki nyer végső győzelemben?

Figyelt kérdés

Érveket szeretnék, a személyeskedést engedjük el

Spanyolok vegig erős szintet mutattak, de úgy néz ki az angolok is rákapcsoltak és azért a keret az igencsak az angolok felé billen mint értékben mint minőségben

Kérem válaszát indokolja

júl. 11. 23:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Engedjük már el ezt a hülyeséget hogy a "keret értéke meg minősége", az semmit nem jelent. Csak azt mutatja, melyik csapat mennyire van felszopkodva. Szoboszlainak is valami csillagászati összeg az "értéke", aztán egy nagy kövér nulla, ezt kiválóan demonstrálta is az EB-n (is). Ez az egész csak showbiznisz meg farokméregetés hogy ki kire tud rálicitálni.

A spanyolok nagyságrendekkel komolyabb játékot játszottak, az angolok végig mákoltak egy sokkal gyengébb ágon. A spanyoloknak kb. csak a grúz volt gyengébb ellenfél, ők vertek ki két komoly esélyest is a németek meg a franciák személyében, ahogy a csoportkörben is leverték a horvátokat meg az olaszokat. Az angolok kikkel játszottak? Nem bírtak megverni egy Szlovéniát sem... A szlovákok hajszál híján kiejtették őket. Hagyjuk már az angolokat, csak az ágrajznak köszönhető hogy egyáltalán döntőbe jutottak, közepes csapatok ellen is megszenvedtek, míg a spanyolok a nagyokat is megverték elég magabiztosan. Ja, és Kane 11-ese kamu volt, a lassítás egyértelműen mutatta hogy sehol nem volt tizenegyes, rég elrúgta a labdát mikor eltalálták és nem is akkora erővel ami tizit ér. Ajándék volt az az angoloknak, semmi több. De egyszer nekik is elfogy a szerencséjük.

Sima spanyol sikert várok.

júl. 12. 13:54
 12/16 A kérdező kommentje:

A 9-es valaszolonak (9/11, h érted)

Vegso gyozelem - EB győzelem

Megértem, hogy nehezedre esett rájönni mit is jelenthet amit írtam, de nem szomorkodom, mert a többi embernek sikerült.

júl. 12. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sikerülni sikerült, csak lehet, míg mások nem teszik szóvá, addig engem zavar a slendrián megfogalmazás.

Döntsük el, melyik szószerkezetet használjuk, és tisztítsuk le a mondanivalónkat!

Mondjuk láttam már ennél klasszisokkal rosszabb fogalmazást is, de ettől még nem értelmes, amit írtál - ebben a formában.

júl. 12. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd. A tiktokon szocializálödott, meg gondolom előtte a fészen.

Én is elírok, elütök dolgokat újabban. Csak nekem van pár betegségem. Az más kérdés, hogy előtte Ady verseket olvastam, meg Kassákot...

Én remélem, hogy elverik az angolokat.

júl. 12. 15:10
 15/16 A kérdező kommentje:

Valoszinuleg boomerek vagytok, nem baj

Nem döntök el semmilyen szószerkezetet, ha nem tudsz érvekkel tippelni akkor menjetek más csatornára, vannak akik tudtak érdemben válaszolni, vannak akik csak a szövegbe kötöttek bele

Ezek vagyunk mi, magyarok

Jolehet amugy böngészni ezt a weboldalt és másokba beleallni mert nem ugy tette fel a kérdést ahogy nektek tetszene

Szép egy élet, nagyon értékesek lehetnek a napjairok ;)

júl. 13. 01:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Napjaitok* bocsánat! :DddDD
júl. 13. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!