Spanyolország - Anglia Ki nyer végső győzelemben?
Érveket szeretnék, a személyeskedést engedjük el
Spanyolok vegig erős szintet mutattak, de úgy néz ki az angolok is rákapcsoltak és azért a keret az igencsak az angolok felé billen mint értékben mint minőségben
Kérem válaszát indokolja
Legutobbi angol meccsen az angolok eléggé jól játszottak
Nehéz kérdés
“ma 23:20”
Lol, most te saját magadnak válaszoltál a kérdésedre? :D
Spanyolok fognak nyerni szerintem mert jobb formában vannak
Remélem, hogy a nyomorult angolokat szétverik.
Egy nulla volt a teljesítményük, de sajnos nyomják őket, mindig megkapták a leggyengébb csapatokat ellenfélnek.
Hát most nem így lesz.
Az hogy mit remélsz az lényegtelen
Érveket kértem
Csiportkörben kik ellen kellett volna maxot nyujtaniuk? Szkovakia?
Utolso meccsukon az angolok, (amikor vegre komolyabb ellenfelet kaptak) nagyon veszélyesen játszottak
A tizenegyenes az jogos volt, de ha levesszuk azt, akkor is angkia.jobb volt
Tehát, valakinek van érve egyik/másik csapattal vagy ellene?
A kérdésed nem sikerült túl magyarosra...
Az angolok egyre jobb játékot nyújtanak, a hispánok viszont végig nagyjából kiegyensúlyozottan játszottak.
Az angoloknak volt a KO-ban egy hosszabbításuk úgy, hogy utolsó percben egyenlítettek előtte, 1 tizipárbaj, meg egy utolsó perces győzelem. Nagyon pengeélen táncoltak...
A hispánok sima grúz sikerrel kezdtek, a Nationalelf ellen sztem előrehozott döntőt játszottak, de tulképp a meccs nagy részében kontroll alatt tartották a találkozót, utána "simán" verték a gallokat. A gallok kb hasonló pályát jártak be, mint az angolok.
A nagy számok törvénye alapján ez a túl sok utolsó perces szerencse egyszer meg fog fordulni... (SVK ellen 96. percben egyenlítés, SUI ellen tizi, azaz 121. perc, NED ellen 91. perc)
Ezért én a hispánok győzelmét várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!