Ezt a Lamin Yamal nevű gyerkőcöt miért kényszerítik hogy 16 évesen a spanyol felnőttválogatottban játsszon?
Figyelt kérdés
Az lenne a dolgok rendje hogy végigjárja az korosztályos válogatottakat (U-17 volt, most az U-19,21-be kellett volna) Meg különben sem nyújtott a Barcelonában akkora teljesítményt ami indokolta volna a beválogatását, ha csak nem politikai motiváció van a háttérben. Vagy egyszerűen az volt a cél, nehogy a marokkóiak előzzenek és ők vigyék el?2024. júl. 6. 11:19
1/15 anonim válasza:
Miaz hogy "ezt a Lamine Yamal nevű gyerkőcöt"
Ugye vagod hogy Lamine Yamal az milyen jól focizik??? Es NAGYON durva hogy még csak 16 eves de ilyen jol focizik nem veletlen hogy a spanyol válogatoban jastzik
2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon tehetséges, de azért nem kéne túlzásokba esni, még nem kész focista. Annak a Messi nélkül maradt, erősen "hullámzó" teljesítményt nyújtó Barcelonának a kezdőjébe simán befér, de a nagyválogatott egyelőre még nem az ő kávéháza.
2024. júl. 6. 13:14
3/15 anonim válasza:
Habbar most hogy ezt igy mondod ezt egyet értek veled
4/15 anonim válasza:
Pelé 17 évesen világbajnokságon játszott, döntőben gólt is szerzett...
5/15 anonim válasza:
Nekem csak amiatt fura mert azt hittem kiskorú nem lehet felnőtt válogatott és nem játszhat felnőtt világversenyen. De a teljesítménye alapján abszolút van helye, egyáltalán nem lóg ki lefelé, nem mondtam volna meg hogy még 17 éves sincs ha nem közlik a közvetítésben.
6/15 anonim válasza:
Ronaldo 17 évesen lett világbajnok a brazilokkal 1994-ben.
7/15 anonim válasza:
Kedves 6 os
Cristiano Ronaldo fan vagyok imádom meg sorolhatnám az ő kedves nagyon jó tulajdonságait de CR7 18 évessen lett világbajnok azaz 2003 ban Manchester Unitedben :D
8/15 anonim válasza:
7) nem ismered a futballtörténelmet.
9/15 anonim válasza:
Pontosabbban te nem ismered a futballtörténelmét (8)
10/15 anonim válasza:
9) Jól van,akkor trollkodj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!