2/11 anonim válasza:
Svájc kiejti majd őket, remélhetőleg..
3/11 anonim válasza:
Ilyen harmat gyenge, impotens focival? Vicces lenne.
4/11 anonim válasza:
Remélem, nem, pedig én alapból kedvelem az angol focit, meg a Poolnak szurkolok. De amit most művelnek, az egy okádék. Remélem, Svájc jut tovább.
5/11 anonim válasza:
Ha végre megszállja őket a szentlélek és elkezdenek focizni, akkor sem valószínű.😊
De így meg pláne nem.
7/11 anonim válasza:
Nem. Nagyon gyengék. Nem is értem, miért várják tőlük, hogy nagy tornát nyerjenek. Az angol válogatott utoljára az 1960-as években tartozott a futball élvonalába.
8/11 anonim válasza:
oranje - hispán döntőt tippelek, szóval sztem nem
10/11 anonim válasza:
Remélem nem.Így is több szerencséjük volt mint amennyit megérdemeltek.Vagy elkezdenek normálisan focizni és akkor elismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!