Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A foci Eb létszámát emelni,...

A foci Eb létszámát emelni, csökkenteni kellene, vagy jó, ahogy most van?

Figyelt kérdés

2024. júl. 2. 09:24
A kérdező szavazást indított:
Emelni kené a létszámot.
Jó a mostani 24 csapatos Eb.
Csökkenteni kéne a létszámot.
17 szavazat
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Szerintem csökkenteni kellene. Így is rengeteg érdektelen meccs van, noname csapatokkal és alacsomy színvonallal. Ilyen Grúzia, Szlovénia, Skócia szintű csapatok nem érdekelnek. Mi lesz a következő?? Legközelebb kijut Andorra, San Marino is? Szerintem ez gáz. Meccsek fele nézhetetlen. 16 csapatos Eb bőven jó volt. Nem kell ennsi meccs, mert unalmas, az egész Eb-t elhúzzák. Meg hogy a csoportharmadikok is továbbjutnak ez vicc. Vissza a 2012-es lebonyolítást!
2024. júl. 2. 09:30
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
Az a baj hiába hoznák vissza akkor is ilyen meccsek lennének. Nézd meg Angliát vagy Belgiumot vagy Portugáliát. Vagy ott van Franciaország akik úgy negyeddöntősek, hogy akciógólt sem lőttek.
2024. júl. 2. 09:46
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Sztem is színvonalasabb volt kevesebb csapattal. Motiváltabbak is voltak a játékosok, h kijussanak. Amúgy VB-vel is ugyanez a szitu. Utóbbi években már rendre kihagyok meccseket. Ez korábban nálam elképzelhetetlen volt. Ma meg alszok egy jót több meccsen is.
2024. júl. 2. 09:48
 4/24 A kérdező kommentje:
#2 Motiválni kellene a csapatokat akkor. Döntetlen esetén egyik csapat se kapjon pontot.
2024. júl. 2. 09:49
 5/24 A kérdező kommentje:
Én alapvetően szeretem a focit. De a meccsek nagy része színvonaltalan. De még ha színvonalas is lenne, akkor is túl sok ennyi meccsszám szerintem.
2024. júl. 2. 09:50
 6/24 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, de ha csökkenteni akarod, lehet legközelebb a mi magyar focistáink sem fognak kijutni! Vagy az nem számít? :/ Jó ez így ahogy most van, 2016 óta megszoktam már.
2024. júl. 2. 09:50
 7/24 A kérdező kommentje:
Az kellene, mint 2012-ben, 16 csapat legyen és csak az első kettő jusson tovább a négyből, akkor nem lehetne annyit matekozni. Ja ez a VAR rendszer meg a világ vicce, nyilván fontos a léte, na de ez az állandó visszanézés, üdvrivalgás, majd les miatt nincs gól, füttykoncert... Megöli a focit. Ez a lesszabály is egy nagy fos, hogy csóri berúgja a gólt, majd utána a bíró 3 perccel utána beinti a lest... xdxdxd Eltörölném a lesszabályt, vagy legalábbis alaposan valtoztatnék rajta. Ez meg, hogy még vonalazzák, centizik is a monitoron, hatalmas röhej...
2024. júl. 2. 09:54
 8/24 A kérdező kommentje:
6# Mostani Eb-re csoportelsőként jutottunk tovább, azaz bejutottunk volna a 16-ba. Legalább ne égesd magad, ha már ennyire fogalmatlan vagy...
2024. júl. 2. 09:55
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csökkenteni kellene 16 csapatosra. Felesleges ez a 24 csapatos lebonyolítási rendszer.
2024. júl. 2. 09:58
 10/24 anonim ***** válasza:
0%

Emelni.

27 db válogatott, 9 hármas csoportban, ergo az első nyolc jut tovább, mert a legrosszabb csoportelső búcsúzik.

2024. júl. 2. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!