Csökkenteni fogod a gázfelhasználásodat ahogy az Unió kéri 15%-al?
Akiknek emelkedik a számlájuk azok nagyrésze holtbiztos lehetsz benne, hogy csökkenteni fogják a fogyasztásukat.
Már ezzel teljesülni fog a 15%-os csökkenés.
Úgyhogy a szokásos színjáűtékot látjuk, a kormány a szánpadon hadonászik, hogy nem-nem-nem, a háttérben meg lopakodva végrehajtotta a dolgot.
Engem speciel nem érint.
Igen, Fideszes vagyok, a világ megmentőjeként tekintek magamra, mint Nagy Feró.
Te nem?
"Nagy Feró úgy gondolja, hogy a pazarló életmód nem vezet sehova és az egész emberiségnek hasznára lehet, ha spórolunk az energiával."
Az unió bekaphatja.
A legjobb unió a szovjet volt,abban nem kellett spórolni semmivel! Nem kellett figyelni az áram és gázfogyasztást, volt üzemanyag bőségesen! mostanra visszaléptünk vagy száz évet..
Aki nem tudja kifizetni, csökkenteni fogja. Aki ki tudja, azt nem érdekli.
Ezzel sem a környezettudatosságra nevelnek, csak kihasználják a tényt, hogy a szegényebb réteget könnyű a pénztárcájánál fogva zsarolni.
Kérdező, leszarom mit akar az unió.
Úgy teszek ahogy eddig is tettem, annyit költök amit ki tudok fizetni. Most ehhez majd figyelnem kell a gázfogyasztásomat és ha túllépném a megszabott havi határt akkor majd megpróbálom kicsit visszafogni és másképpen megoldani. Nem azért mert ezt mondja az unió, hanem mert ezt tudom kifizetni.
Az én felhasználásomon már nem lehet csökkenteni.
Brüsszel bekaphatja!
#4 - Persze üzemanyag volt, csak autóra kellett 5 évet várni. Sokkal jobb volt, tényleg :D
És az olajársokkok is megálltak a határon. Ja mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!