Jobboldaliak! Ti is élvezitek, ahogy Orbán és a Fidesz mindig felmossa a padlót Toroczkaival a parlamentben?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 11:53
2/15 anonim válasza:
Ez nem szokott megtörténni, valószínűleg egy alternatív valóságot élsz mint általában a Fideszesek 99% a.
3/15 anonim válasza:
Nem, ezt nem élvezem. Toroczkai egy amúgy értelmes ember. De mikor történt ilyen?
Amire te gondolsz amikor valakivel a fidesz " felmossa a padlót " az nem vele szokott előfordulni hanem az ellenzéki összefogás politikusaival.
NA, azokat élvezni szoktam mert mindig tátott szájjal rohannak bele abba a bizonyos erdőbe és csodálkoznak az eredményen.
4/15 anonim válasza:
Egyrészt ilyen nem történt, másrészt jobboldali lehet Fideszes, Mi Hazánkos, vagy egyéb is. A kérdés értelmetlen.
5/15 anonim válasza:
Nem, én azt élvezem ha jobban megy az országnak, ilyen dolgok nem érdekelnek.
6/15 anonim válasza:
Saját alpártjával azt csinál, amit akar. Lehet meg is szünteti, ha megunja vagy túl "nagyra" nőne.
Amúgy mikor mosta fel a padlót vele? Kíváncsi vagyok rá.
7/15 anonim válasza:
Én azt élvezem hogy a közéletben meg a saját szavazóival mossa fel a padlót.
8/15 anonim válasza:
#8 Ehe, szegény kicsi lelke, eddig nem szóltak a Fideszben hogy nem minden fenékig tejföl?
9/15 anonim válasza:
Mire gondolsz pontosan?Mikor a felszólalása után teljesen másról kezdenek beszélni, vagy azt mondják "ööö...ümmm...hümmm...eeee...."
10/15 anonim válasza:
"Ti is élvezitek, ahogy Orbán és a Fidesz mindig felmossa a padlót Toroczkaival a parlamentben?"
Nem baj, ha nincs kenyér meg megfagyunk, de cirkusz az van, számodra ez a fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!