Ma este (Szerdán) dől el, hogy a Magyar válogatott továbbjut e. De minek is kell teljesülnie ehhez?
Figyelt kérdés
Kicsit nem vagyok képben, valaki leírná egyszerűen, érthetően, hogy ma kinek szurkoljak, hogy Magyarország továbbjutó legyen?jún. 26. 19:54
1/10 anonim válasza:
Ott van B+ két kérdéssel lejjebb!
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__1..
2/10 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudj, köszönöm, azt most nem böngésztem át
jún. 26. 19:58
3/10 anonim válasza:
Úgyse fognak továbbjutni a magyarok, hiába szurkolnál, nem számít már, csehek erősebbek a törököknél.
4/10 anonim válasza:
Várjátok ki, amilyen fostaliga meccsek meg bunda meccsek voltak, még a végén valami kamu 11-essel megnyeretik a Portugálok a végén a Grúzokat és akkor néz, majd mindenki a csoportban nagyokat! (meg ugye mi is, mert ezzel senki nem számolt az tuti).
5/10 A kérdező kommentje:
Én remélem, hogy továbbmegyünk. Akkor most A törököknek kell nyerni és akkor megyünk tovább? Bocsi, hogy értetlenkedek:D
jún. 26. 20:12
6/10 anonim válasza:
#5 -ös kell , még összeesküvés elmélet? Volt elég itt már az oldalon DE! itt van egy, akkor még. CR7 berágott ránk a 3-3 miatt, ezért megnyeretik a Grúzokat, hogy Mi ne juthassunk tovább, de várj azzal a 3-3-al estek ki anno a törökök, így a törökök nem lesznek hajlandóak nyerni MIATTUNK! érted ugye? :D
7/10 anonim válasza:
Szóval, ha ezek után, még valaki ízt hiszi továbbjuthatunk, azt akkor tényleg Szoboszlai intézte el valahogy :DDD
8/10 anonim válasza:
Nagyjából a magyarokra is igaz ez:
9/10 A kérdező kommentje:
A törököknek szurkolunk?:D
jún. 26. 20:52
10/10 A kérdező kommentje:
Na most már értem a dolgot kommentár elmondta. Eddig jól állunk, csak a Portugálok összekaphatnák magukat.
jún. 26. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!