Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kiket kaphatunk a nyolcaddöntő...

Kiket kaphatunk a nyolcaddöntőben, ha továbbjutunk a csoportból?

Figyelt kérdés

jún. 24. 10:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
a románokat fogjuk
jún. 24. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Spanyol,Portugál vagy (szerintem) Belgium.
jún. 24. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

nézted a sorsolást vagy tisztában vagy a csoportok állásával?

attól tartok, a lustaság íratta ki veled a kérdést...

de remélem, nem jutunk tovább, mert nem ez a magyar foci érdeke

jún. 24. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a spanyolokkal kell majd játszanunk.

De olyan mindegy. A 16-ba való bekerülés szerintem reális, de a 8-ba való bekerülés nyilván nem, és szinte mindegy, melyik lehetséges ellenfél ellen. Nincs is ezzel semmi baj. Ott vagyunk, játszunk, néha rosszul, de többnyire elfogadhatóan, és néha vannak kifejezetten szép pillanataink.

jún. 24. 12:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Portugálok, Spanyolok és a legesélyesebb Belgium, de ott akár lehet Románia, Ukrajna vagy Szlovákia is.

Szerintem a legnagyobb esély arra van, hogy a B és F csoportból nem fog továbbjutni a csoportharmadik, szóval szerintem Portugália a legvalószínűbb.

jún. 24. 12:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb esélye annak van hogy a portugálokkal. És ez lenne talán a legjobb, mert őket 8 éve majdnem megvertük.
jún. 24. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Portugália valószínűleg. Ellenük több esélyünk lenne, mint a spanyolok ellen. Ha a másik csoportból a románok lennének az elsők, akkor persze őket szeretnénk.
jún. 24. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Nono, a skótok megverték a spanyolokat a selejtezőcsoportban, mi meg a skótokat, lehet hogy jobbak vagyunk a spanyoloknál?

jún. 24. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem.

jún. 24. 13:15
 10/12 MGéza ***** válasza:
Már biztos hogyha továbbjutunk, akkor Portugáliát kapjuk, az M4 sporton is olvasható. Rendszerint a legjobb csoportelsők kapják a harmadikokat.
jún. 25. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!