Mit gondoltok, kik fognak továbbjutni a BL-nyolcaddöntőkben?
Szerintem:
Manchester City-Barcelona: Nagyon erős csapat a City, de a Barcelona egy angliai döntetlen után szerintem győzni fog. 40-60%-ot mondanék.
Olimpiakosz-Manchester United: Nincs nagy formában a United, de az Olimpiakosz-t két meccsen meg fogják verni. 30-70%
Milan-Atletico: A Milan Seedorf érkezésével szerintem javulni fog, de az Atletico jelenleg sokkal erősebb mind védekezésben, mind támadásban, mind csapategységben. 35-65%.
Leverkusen-PSG: Nem jósolok nagy jövőt az idei BL-ben a PSG-nek, nem hinném, hogy elődöntőbe juthatnak, de a Leverkusen-nél erősebbek. 40-60%.
Galatasaray-Chelsea: Akármennyire nem szimpatikus Mourinho nekem, mégis jobb edző mint Mancini, és a Chelsea is jobb csapat a Galata-nál. Törökországban lehet esélyük, de összeségében szerintem a Chelsea jut tovább. 30-70%.
Schalke-Real Madrid: A Schalke nagy csapatok ellen nem remekel ebben a szezonban. A Real talán a legkönnyebb ellenfelet kapta, akit kaphatott. 30-70%.
Zenit-Dortmund: A Zenit-ből nem nézem ki, hogy kiejtené a Dortmundot, bár az oroszországi meccsen lehet esélyük. 35-65%.
Arsenal-Bayern: Ha jó napokat fog ki az Arsenal, képes lehet megszorongatni a Bayern-t, de ha nem, akkor sima Bayern győzelem lesz. 35-65%.
City-Barca: a barca esélyesebb, a city formája már nem olyan jó mint a szezon korábbi szakaszában volt. Több alapemberük is sérült. Még ha fel is épülnek ezek a kulcsemberek, a formájuk nem lesz olyan mint volt.
OM-MU: A közepes menedzsernek is alig nevezhető moyes ellenére is a MU az esélyesebb.
Milan-ATM: Atletico sokkal esélyesebb.
Lever-PSG: Szintén egyértelmű párharc, a franciák (arabok) javára.
Galata-chelsea: Chelsea sokszor bukik, ha esélytelenebbekkel játszik. Ez ebbe a párharcba is benne van, de azért ők az esélyesek.
Schalke-Real: Egyértelmű megint, valszeg kettős győzelemmel.
Zenit-Dortmund: Megint egyértelmű.
Arsenal-Bayern: kettős győzelemmel Bayern.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!