Szerintetek ki fog továbbjutni? A Milan vagy Manchester?
Figyelt kérdés
sztem ha Ronaldinho úgy fog varázsolni mint a Milanoi meccs első félidejében és a védők meg a kőzéppályások is a helyukon lesznek sima Milan továbbjutás ti mit gondoltok erről? FORZA MILAN2010. márc. 9. 20:03
1/7 anonim válasza:
Egyiket se szeretem, de akkor inkább a Milan jusson tovább.
A védők meg a középpályások lehet hogy a helyükön lesznek, de ez a másik csapatra is érvényes.
Apró hibákon fog múlni az eredmény, figyeld meg.
2/7 anonim válasza:
Kikaptok! Holnap sírni fogsz! Manchester United!
3/7 anonim válasza:
Csak a Milan! 2007-ben azt se tudta a pudingfejű angol társulat merre jár, hajrá Milan!
4/7 anonim válasza:
Szerintem a MU, bár én inkább a Milannak szorítok (de csak azért mert a Milant verhetőbbnek érzem :D)
A jó öreg Ferguson és a jó öreg Trafford, a hazai pálya előnyei, a gólkülönbség mind-mind a MU ellen szól.
Ma este: FORZA MILAN, LYON!!!
5/7 anonim válasza:
Manchester UTD fog sztem, de ki tudja, majd meglátjuk
6/7 anonim válasza:
HÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁ! 4-0 gyerekek! Ekkora szívást! MANCHESTER UNITED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!