Szerintetek melyik csapat fog továbbjutni a Bl nyolcaddöntőben Manchester City vagy Barcelona?
elsősorban sem Katalán sem a Királyi gárda szurkolóinak a véleményére vagyok kíváncsi mert az ő válaszukat úgyis tudom (Barcelona drukkerek nyilván ezt a csapatot juttatják tovább míg a Realosok egyértelműen veretik a nagy ellenfelet...) szóval reális véleményeket kérnék :) aki szeretné a többit is megtippelheti :)
Bayer Leverkusen – Paris Saint-Germain
Milan – Atlético Madrid
Arsenal – Bayern München
Zenit – Dortmund
Olympiakosz – Manchester United
Galatasaray – Chelsea
Schalke 04 – Real Madrid
Véleményem szerint a City kiejteti a Barcelonát otthon brutális formába tudja magát hozni a csapat és szerintem ott fognak akkora előnyre szert tenni amit az idegenbeli visszavágón tartani is tudnak!
Igaz, hogy Barca drukker vagyok, de én is így látom. Szerintem Manchesterben egy Bayernhez hasonló vagy még nagyobb zakó várható, de ne legyen igazam. Az lesz a döntő, hogy a City mennyire tudja majd letámadni a Barcát és kontrázni. Idegenben muszáj lesz gólt rúgniuk a katalánoknak legalább egy döntetlen mellett, különben a 2012-es Chelsea elleni adok-kapok fog megismétlődni. De a lényeges dolgok úgyis az első meccs után fognak kiderülni.
Egyébként ezt a meccset leszámítva a többinél vendég győzelem, egyben továbbjutás várható. Esetleg az MU és a Chelsea elszórakozhatja az első meccset egy döntetlennel vagy egy laza vereséggel, de tuti, hogy továbbmennek. Ja és a legsimább a Milan-Atletico lesz. Sztem a spanyolok kiütik a Milant, már az első meccsen, szóval meg is fogom őket rakni legalább egy -2-es hendikeppel. :D
Szerintem a barca jut tovább. Utálom mindkét csapatot, de a citynél kezd egyre több sérült lenni a fontos posztokon, Messinek meg van még 1 hónapja formába lendülni a sérülés után...
A többi:
PSG,
Atletico
Bayern
Dortmund
MU
Che
RM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!