Valaki meg tudná magyarázni azt a jelenséget, hogy az embereknek miért zuhan automatikusan 50-et az IQ-ja, ha egy labda begurul egy hà hálóba?
Vasárnap este 11, felüvölt egy hangos, feltehetően nem túl intelligens társaság. Mivel sejtem, hogy nem amiatt, mert épp sikerült megvitatniuk a legutóbb elolvasott szépirodalmi könyv tartalmát és mondandóját, megnéztem, hogy beigazolódjon a gyanúm: az a sport megy, ahol emberek azt nézik, hogy más emberek futkosnak egy pályán, ami nagyobb figyelmet kap, mint mondjuk sokszor a betegellátás, és egy labdát kergetnek.
Valaki segítene megmagyarázni nekem, aki “sajnos” ennél kifinomultabb és jóval magasabb intelligenciahányadossal jött világra, miért kell hirtelen ostobábbnak lenni, mint alapjáraton, és megőrülni?
Arról nem is beszélve, hogy a megmaradt 40 agysejtet az alkohol nevű méreg tovább pusztítja.
A primitív, fiatal társaság továbbra is folytatta az üvöltözést, természetesen a rendőrséget kihívtam rájuk.
Sajnálatos, hogy az intelligencia 16-25 között nem létezik.
Kérdező, csak sajnálni tudlak, hogy képtelen van önfeledten örülni.
Normál helyzetben azt mondanám, hogy egy egész ország örült annak, ami ma 11 órakor történt - de azt kell mondjam, csak a fele, mert a másik fele hasonló károgó, vagy negatív, vagy értetlen.
Az én szememben NEM ezeknek a szurkolóknak az IQ szintje alacsony... hanem azé, aki ezt nem érti meg, mit él át ilyenkor valaki, akinek ez fontos.
De nyugodtan olvasd csak a szépirodalmi könyveket, örülj magadnak, én ezt nem akarom elvenni tőled, hisz az is csodálatos elfoglaltság.
Én addig inkább ordítok torkaszakadtamból, és átélem azt az eufóriát, amit Te sohasem fogsz :)
“ Én addig inkább ordítok torkaszakadtamból, és átélem azt az eufóriát, amit Te sohasem fogsz :)”
Hát, ha neked ezek a dolgok okoznak eufóriát, valóban boldog ember lehetsz. Több kutatás is bizonyítja, hogy minél kevésbé intelligens az ember, annál boldogabb. Aki pedig egy kapuba rúgott labdától eufórikus állapotba kerül, inkább a (finoman szólva) “nem túl intelligens” csapatba tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!