Én már tiszta extázisban vagyok a szombati Magyarország-Svájc meccs miatt. Ti hogy vagytok ezzel?Szobó szétbombázza a bicskások kapuját? Olyan bombagólyokat fog lőni, ami nemhogy a Holdról látszódni ,de a labda ott fog kikötni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 00:46
1/8 anonim válasza:
majd borkabuzsik jól lefárasztja aztán aludni fog a páján
2/8 anonim válasza:
Igazad van, a Holdon fog kikötni minden lövése úgy fölé vágja.
Jobban jár ha pályára se lép mert meglátja Arne Slot aztán következő szezonban egy percet nem fog játszani.
3/8 anonim válasza:
Szerintem 2:1-re nyerünk, én is nagyon izgatott vagyok már, aludni is alig bírok
4/8 A kérdező kommentje:
Én már most ezt az Azahriah-Szobó kombó számot hallgatom jó ideje! Úgy „énekelnek"(mert egy generált hulladék sz@r...) mint egy félistenről! Dehát az is!
2024. jún. 11. 15:31
7/8 anonim válasza:
Nem valószínű hogy lő gólt Szoboszlai.de nyerünk 1-0 ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!