Ki a legjobb szabadrúgás lövő?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 21:00
4/14 anonim válasza:
Hát nehéz eldönteni, vannak nagyon jók (pl. CR, Ronaldinho, Roberto Carlos, Van der Vaart, Lampard, Ballack, vagy épp Balázs, hogy haza beszéljek). Hogy ezek közül ki minden idők legjobbja nem tudom, jelenleg CR azthiszem.
5/14 anonim válasza:
Beckham,Roberto Carlos,Cristiano Ronaldo mind jók de szerintem a legjobb Juninho Pernambucano volt.
6/14 anonim válasza:
A világ legjobbja David Beckham, ezt Robi Carlos is megmondta. :)
7/14 anonim válasza:
CR szerintem is, de Honda sem rossz.
8/14 anonim válasza:
Nekem Alvaro Recoba a személyes kedvencem, irtózatosan nagy gólokat lövöldözgetett szabadrúgásból.
Ezen még ma is ámulok, oda rúgta ahova kell :D
http://www.youtube.com/watch?v=xMX5LFjBgeM&feature=player_em..
Illetve szerettem még Robi Carlos lövéseit is, ez alighanem a világon az egyik, legnagyobb szabadrúgásgól:
9/14 anonim válasza:
Alessandro Del Piero!
Nem egyszer lőtt már hatalmas szabadrúgásgólokat!
10/14 anonim válasza:
Jelenleg egyértelműen Dzsudzsák,aki nem csak pontos, de iszonyat erős lövéseket is le tud adni.
Beckham, Ronaldo meg a többi szabadrugáslövő meg csak közelről tud, de csak pontosan, nincs semmi extra........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!