Miért rendeznek rendszeresen focimeccset olyan napon is este 8-9 órakor, ami után munkanap következik?
Én ha valamilyen meccset meg akartam nézni akkor nem érdekelt, hogy másnap munkanap, azt megnéztem.
Aki meg erre hivatkozva nem nézi meg, azt amúgy sem érdekli annyira.
Mert az emberek napközben, akár délután is még dolgoznak. Én most pont olyan műszakban vagyok, délelőtt járok be és délután végzem.
Hány éves vagy hogy te már hétköznap este 8-9-10-kor aludnál mert holnap munka? xD Mondjuk az szívás aki reggel 5-re jár a szalag mellé.
Azért nem háborodsz fel, hogy a Copa Amerikát miért hajnal 2-től közvetítik majd?
Dolgozó ember vagyok, 7-re járok dolgozni de ha elkezdődik akkor izgalmasabb meccseket biztos, hogy felkelek majd megnézni munka ide vagy oda :D
#2 Ez a magyar meccseknél is gyakori. Nem hiszem, hogy a mi focinkra olyan sokan kíváncsiak a világ maradék részén.
#5 Ez ősszel és tavasszal is rendszeres.
Sokan este 10-ig is dolgoznak, szombat, vasárnap is.
A kedvükért délelőtti kezdés lenne a legjobb...
#2 Ez a magyar meccseknél is gyakori. Nem hiszem, hogy a mi focinkra olyan sokan kíváncsiak a világ maradék részén.
És szerinted szerdán délelőtt 10kor, vagy szerdán este 8kor van ideje több embernek meccsre menni, meccset nézni?
Úgy csinálsz, mintha nem értenéd hogy mi az a munkaidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!