Mik a kosárlabdázás hátrányai?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 15:19
1/9 anonim válasza:
Kell pálya hozzá. (nem elég letenni két pólót a földre, hogy "ez a kapu!".
Nem mindenki tud. Pl. a városban, ahol felnőttem mindenki tud kosarazni, az egyetemen meg alig találtam partnert, mert ott nem volt divat.
Hosszú távon a térdet tönkreteheti.
2/9 A kérdező kommentje:
és még vannak olyanok mint pl. a térd tönkremegy meg ilyenek?
2010. okt. 27. 15:37
3/9 anonim válasza:
elveszi az értékes szabadidőt a focitól...
4/9 anonim válasza:
kezedet szétb@ssza
nekem az ujjam recseg 2 éve, most meg a tenyeremre estem, lett egy zúzódásom
5/9 anonim válasza:
Nem mindenkivel jó játszani pl nem tud játszani és ezért szabálytalan de jó sport csak számolni kell az újtörésekkel (nekem 5ször tört kosarazásnál) de jó sport csak ajánlani tom
6/9 anonim válasza:
hátránya, hogy a kosarasok ha 'felugranak' előre ugranak. és ez annyira rögzül bennük, hogy utána nehéz kiírtani. Persze ez nem NBA játékosokról szól hanem csak ilyen hobbiszinten játékról megyei bajnokság (ha van olyan)
7/9 anonim válasza:
Lábakra is veszélyes. Akkor hagytam abba amikor levált a porc a jobb térdemben.
9/9 anonim válasza:
A leghátrányosabb ha nem kosaras cipőben kosarazol vagy boka zokniban huzamosabb ideig a bokád tönkre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!