Buffon vagy Casillas?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 18:56
11/25 anonim válasza:
csak egy hibája van Casillasnak: van menyasszonya :D
12/25 A kérdező kommentje:
"C A S I L L A S!!! :) mert <3 mert fiatal, tehetséges, nincs elszállva magától... sokáig lehetne sorolni.
De a legfontosabb, hogy tehetséges...és jóképű :))"
nos, ugyanezek Buffonról is elmondhatók...egyébként Casillasnak is Gigi a példaképe :P
szakmai indokokat esetleg tudna valaki mondani? engem elsősorban az érdekelne.
2010. okt. 28. 21:48
13/25 anonim válasza:
Szakmai indokot?
Tény, hogy mindketten nagyon jók, de szerény véleményem szerint Casillasban van valami plusz.
Technikában mindketten nagyon ott vannak, de mintha Casillasnak volna még valami "különös" érzéke, általában a kiszámíthatatlan helyzetekre is nagyon ráérez - de az is lehet, hogy ez csak puszta szerencse.
14/25 anonim válasza:
Én Buffont jobban kedvelem. :) Szerintem sokkal inkább vezéregyéniség, mint Casillas, szerintem nagyobb magabiztosságot kölcsönöz a társaknak. Buffon ellen felróni, hogy nem nyert annyi mindent pedig "szemétség", a Juve rosszabb csapat mint a Real, és az is volt, talán mindigis:)
15/25 anonim válasza:
Csakis Buffon,aztán őt követi Julio Cesar.
Casillas csak ő utánuk jöhet szóba :)
16/25 anonim válasza:
Césár után jöhet csak Casillas?:DDD Ez nagyon jó vicc volt! :D
17/25 anonim válasza:
szerintem is buffon csak ő már öregebb...casillas sokszor csk nézi ahogy a labda bemegy a hálóba mellette :D
19/25 anonim válasza:
G I A N L U I G I B U F F O N !
20/25 anonim válasza:
Casillas,meet spanyol es megnyerte a vbtt enyi eleg mert Ezell mindent elarultam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!