Mással is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredtem, fogadásokkal szereztem 800ezret majd egy bukás után mint az őrűlt elkezdtem ujra es ujra fogadni mignem elvesztettem az osszeset.
Konkretan mar ugy erzem nincs ertelme az eletemnek hogy 3havi munka penzemet(ugye amit nyertem) eljatszottam 2nap alatt legszivesebben meghalnek..
2024. márc. 8. 23:37
1/7 anonim válasza:
Felismerted a hibádat? Jó. Akkor vondd le a tanulságokat és a következtetéseket, és legközelebb úgy járj el. A legszívesebben meghalnék szöveg csupán önsajnáltatás, és gyáva menekülés a felelősség felvállalása elől. De te sokkal erősebb vagy ennél!!! Ne légy elkeseredett, csak vállald a felelősségedet a helyzetben. Tudom, hogy legközelebb bölcsebb leszel, és a hullámvölgyből elindulsz felfelé! Ne add fel, a nehéz helyzetekben van arra lehetőség, hogy megmutasd ki is vagy igazán, és milyen erővel bírsz.
2/7 anonim válasza:
Mit sajnáltatod magadat te maradék
3/7 anonim válasza:
Igen, én decemberben nyertem 180 ezret pár ezer forintnyi tétből, aztán januárban 100 ezret szintén pár ezernyi befektetéssel. Buktam vissza ezekből is, de nem olyan nagy összeget. Ezek teljesen váratlanul jöttek, poénból raktam a szelvényeket. Február elején már csak 35 ezret nyertem, egy meccs hiányzott fél milliós nyereményhez. Aztán elkezdtem minden nap fogadni, mondván be fog akadni egy nagyobb nyeremény, sokszor csak arra mentem hogy minél nagyobb legyen a várható nyeremény, raktam olyan meccseket is amiket nem "éreztem" tutira...azt vettem észre csak bukok és bukok, mostanra összejött olyan 70-80 ezer bukta egy hónap alatt..
4/7 anonim válasza:
Én ezért álltam le.
Nagyon rá lehet csavarodni 😁
5/7 anonim válasza:
Én leszek itt a rossz példa, akitől úgy veheted, hogy biztat, de csak arra akarlak rávezetni, hogy egyrészt ne csüggedj, másrészt meg ne pörögj rá nagyon. Én is végigmentem ugyanezen. Az elején szinte mindent nyertem és több százezer forint összejött, játszottam amíg szerencsém volt. Aztán elment, de mondom a következő jönni fog.. És az se. Ez addig ment amíg hozzád hasonló összegű mínuszba mentem. Ott nagyon ideges lettem, de próbáltam elengedni. Pár hét után tudtam lenyugodni és akkor azt mondtam, ritkábban játszok egyet. És elindult újra fel. Ha vesztettem se estem pánikba, ugyanúgy vittem a szisztémám és még rá is nyertem. Két hónap alatt visszanyertem 1 milliót plusz még rá is 1-200ezret. Nagyjából nullán vagyok most, mert persze közben megint elment.. A lényeget én a higgadtságban látom, ha nyersz, ha vesztesz, nem szabad rajta bepörögni.
6/7 anonim válasza:
Aki azt mondja, kb nullán van, az igazából mínuszban van :D
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem.. Én két éve játszom és folyamatosan számolom táblázatban hol tartok. Évekre lebontva volt mínuszos meg pluszos év, összességében ha nagyon pontos számot akarsz, akkor mínusz 5000 ft-ban vagyok. Ez nekem ahhoz képest nulla, hogy volt plusz 500.000 de volt mínusz 1.2 millió is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!