A Puskás Stadionba a szurkolói kártya kell ahhoz, hogy
vehess jegyet az ultra szektorba?
Figyelt kérdés
Nagy rajongó vagyok, de sajnos csak egyszer voltam még akkor is nagyon fent, szóval ilyen téren mégis “kezdő”. Most szeretnék közelebb venni jegyet, lentre, az ultra szektorba. Meg úgy besaccolva az árára is kíváncsi lennék a Montenegró elleni meccsre, aki tapasztaltabb ilyen téren. Vagy arra hogy az előzőért mennyit kellett fizetni. Most váltottam ki a kártyát online, mert másképp már be se lehet jutni. Köszönöm annak, aki segít!
csak az vehet jegyet a kapu mögé aki a Carpathian brigade szurkolói csoport tagja és befizette az éves tagdíjat. Nekik viszont kötelező a megjelenés minden meccsen ahol állva kell buzdítani a csapatot az utolsó percig eredménytől függetlenül.
A többiek a stadionban körbe mind divatok.
2023. okt. 22. 15:44
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem vagyok divat drukker !! Pont miattuk, meg a retek jegyüzérkedés miatt nem jutok be! (ami miatt nyilván nem ismerem a rendszert annyira) Aki meg nem ismer az meg ne pofázzon bele az életembe, legszebb nap az évben mikor a válogatott játszik, és ennek szeretnék a részese lenni, mert rossz érzés nem ott lenni, hanem itthon, olyan emberek között, akiket közel sem érdekli úgy, nem érzik azokat, amiket én akkor. Egyszer voltam ott, de úgy éreztem, végre hazaértem ! Minden dologgal tisztába vagyok a sporttal kapcsolatban, TAPASZTALÁS útján!!!! Arról nem tehetek, hogy itt nem kaptam annyi tapasztalatot, szóval lehet befejezni! Imádom, mikor az ember segítséget vàr helyette meg csak a sok nem normális oltja le!!!
2023. okt. 23. 15:10
14/17 anonim válasza:
Te vagy nem normális, hogy egy honosított Magyarul nem tudó csapatnak szurkolsz.:)Tuti fradista is vagy, ott is voltál egyszer és büszke vagy hogy Győzike a kabalaállatotok.
2023. okt. 23. 16:05
15/17 anonim válasza:
Tehát egy meccs után szerintem se a táborba vegyél jegyet. Amúgy a szurkolói kártya csak azért kell, hogy egyáltalán tudj vhová venni jegyet, és ne vegyék meg előtted az összeset, habár kártyával is fennáll ennek a veszélye. A jegy kb 3-4 ezer forint közt van, ha jól emlékszem az utolsó meccsjegyre ahol kint voltam (sajnos szerbek ellenire elfogyott a jegy, csehek elleninél beteg voltam, tehát litvánok elleni hazain voltam kint)
2023. okt. 23. 23:06
16/17 anonim válasza:
Csak akkor vedd a táborba a jegyet ha ismered mindegyik rigmust meg amiket meccs közben énekelni szoktak különben nem tudod követni őket.
Vagy ne a szektor közepén legyél hanem jobban a széle felé.
2023. okt. 24. 00:57
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi 15-16
Igen a litván meccsre durván olcsó volt, de szerintem erre legalább egy kicsit drágább lesz. Mondjuk amit te vettèl az fenti szektorba, mert alulra asszem minimum 10k+. Jövőhét pénteken délelőtt 10 fele megveszem, abból baj nem lehet.
14-nek meg üzenem, hogy ássa el magát, és ha nem szereti a válogatottat ne jöjjön ide fröcsögni mert komolyat rúgok alá érzékeny pontra😘egyébként is olyat beszél ami nem igaz, mert csak pár honosított van, de ilyen gyökereken kár idegeskedni is😊.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!