A Puskás Stadionba a szurkolói kártya kell ahhoz, hogy vehess jegyet az ultra szektorba?
A sok divat és szelfiző műszurkoló miatt igen nehéz lesz jegyet venned.
Sok miss picsa oda jár sípolni meg szelfizgetni néma kussban ücsörögnek azt sem tudják mi a taccs.
A legidegesítőbb a sok add nekem a mezed rongy.
Az ultra szektorban is ott van an a vinnyogó libák akik az elejétől a végéig fotózgatják a darázs csípte szájukat.:)
Kell szurkolói kártya gyorsaság függő hogy kapsz vagy sem jegyet oda, ha bejutsz időben tudsz venni oda jegyet ha nem jutsz be időben akkor nem fogsz kapni.
Pillanatok alatt elfogy a jegy általában aki bejut megveszi a max mennyiséget és utána nyerészkedik vele.
Már nem szabad vele nyerészkedni, behozzák😊akkor talán alábbhagy ez az önzőzés is. Igen, vannak olyan nők, akik nem ismernek a csapatból senkit Szoboszlain kívül. Az én élményem nem cseszik el úgysem, mert nem rájuk fogok figyelni, hanem a hangulatra meg a tömeg erejére
Mondjuk van aki tudja, mennyivel drágább mint ha simán lentre ülök be? Kolis vagyok de nagyon szeretnék, és a vajas kenyér se rossz😂de azért na, nem mindegy mennyi lesz a vége
Még mindig nem az érdekelt, kifizetem, csak húszezer felé nem mennék annyira szívesen (ugye ott a 15 % kedvezmény is első alkalommal)
Közel szeretnék lenni tehát ha nem is az ultràt, de a lenti szektort mindenképp kifizetem
Akkor fogod magad és amikor elkezdik árulni a jegyet beállsz a sorba online és reménykedsz hogy marad jegy.
Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!