Mi ez a cirkusz Puskás Ferenccel és a Honvéddel?
Egész fiatal voltam, mikor családostul kijöttünk nyugatra, úgyhogy a magyar futballra nemigen figyeltem.
Nagyapám elbeszéléseiből azért ismerem kicsit a nagy játékosokat és csapatokat.
A mostani atlétikai versenyt nézve hallottam valamit Puskásról és a Honvédről, meg egy idegen országgal való perről, ami nem engedi használni a nevét valami miatt.
Tudtok erről valami konkrét okot mondani? (Csak félfüllel hallottam az egészet, mi ez?)
Senki nem tud, nem olvasott semmit erről a dologról?
Nincsenek itt Honvéd-szurkolók?
A Budapesti Atlétikai Versenyen volt róla szó, de sajnos csak a riport végét hallottam.
Azért kaptam fel a fejemet, mert a riporter a Puskás nevet úgy ejtette ki, ahogy itt még nem hallottam, magyarosan.
Eddig "Puszkász volt, mert nyugaton élek, és látszott, hogy a közvetítő tudja, miről beszél.
Azt sem tudom, mi történt, azt sem, mikor, és sajnos azt sem, melyik országgal volt/van a vita.
Annyit megértettem, hogy valami egyezmény miatt a Honvéd nem használhatja (mire?) Öcsi nevét, de drága nagyapám sajnos meghalt, így tőle nem tudom megkérdezni.
Ezért írtam ki a kérdést, gondoltam, valaki talán emlékszik, mi ez az egyeszség, és melyik országról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!