Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi ez a cirkusz Puskás Ferencc...

Mi ez a cirkusz Puskás Ferenccel és a Honvéddel?

Figyelt kérdés

Egész fiatal voltam, mikor családostul kijöttünk nyugatra, úgyhogy a magyar futballra nemigen figyeltem.

Nagyapám elbeszéléseiből azért ismerem kicsit a nagy játékosokat és csapatokat.

A mostani atlétikai versenyt nézve hallottam valamit Puskásról és a Honvédről, meg egy idegen országgal való perről, ami nem engedi használni a nevét valami miatt.

Tudtok erről valami konkrét okot mondani? (Csak félfüllel hallottam az egészet, mi ez?)

#futball #Puskás, #Honvéd, #Per,
2023. aug. 26. 14:23
 1/3 A kérdező kommentje:

Senki nem tud, nem olvasott semmit erről a dologról?

Nincsenek itt Honvéd-szurkolók?

2023. aug. 29. 23:34
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Cirkusz ?

Merre hallottad ?

2023. aug. 30. 08:46
 3/3 A kérdező kommentje:

A Budapesti Atlétikai Versenyen volt róla szó, de sajnos csak a riport végét hallottam.

Azért kaptam fel a fejemet, mert a riporter a Puskás nevet úgy ejtette ki, ahogy itt még nem hallottam, magyarosan.

Eddig "Puszkász volt, mert nyugaton élek, és látszott, hogy a közvetítő tudja, miről beszél.

Azt sem tudom, mi történt, azt sem, mikor, és sajnos azt sem, melyik országgal volt/van a vita.

Annyit megértettem, hogy valami egyezmény miatt a Honvéd nem használhatja (mire?) Öcsi nevét, de drága nagyapám sajnos meghalt, így tőle nem tudom megkérdezni.

Ezért írtam ki a kérdést, gondoltam, valaki talán emlékszik, mi ez az egyeszség, és melyik országról van szó.

2023. aug. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!