27 évesen van esélye egy pálya kezdő cirkuszi akrobatának?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta nagyon szeretnék artista lenni, sajnos nem volt rá lehetőségem, most 19 éves vagyok, idén kezdem a középiskolát estin, mivel eddig családi okok végett nem volt rá lehetőségem.
Az artista felnőtt képzés feltétele az érettségi, így 4 év középiskola + 4 év artistaképzés után már 27 éves leszek. Kelleni fogok egyáltalán valahova? Gyerekkorom óta tornázok, évek óta tudom az alapokat, többet is, úgyhogy nem lennék a legszerencsétlenebb, viszont nagyon sok helyen hallom, hogy "fiatalok" kellenek a cirkuszoknak. Igaz ez?
2020. aug. 12. 12:02
1/2 Kérlek segíts !!! válasza:
Jézusom . Most rendesen megijesztesz. Én is szeretnék artista lenni viszont nincs rá lehetőségem hogy oda járjak középiskolába. Viszont több interjúban mondták hogy valaki évekig tornázott, és az is elég volt hogy bekerüljön.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ugyan annyi az esélyed, mint egy fiatalabbnak akkor fogsz kelleni valahová ha ügyes vagy nem kor függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!