A Fradi és a ZTE között van valami testvériség?
Figyelt kérdés
Láttam már Fradi meccsen, hogy egyszerre éneklik a Fradi drukkerek, hogy zeg zeg zeg... Zalaegerszeg. Van valami kapcsolat a két klub között?2023. aug. 22. 06:02
1/7 anonim válasza:
Igen, nagy szurkolói barátság, összetartás. Mint pl. a Rapid Wien-nel.
2/7 A kérdező kommentje:
Ennek mi az oka?
2023. aug. 22. 06:29
4/7 anonim válasza:
A közös ellenség, az Újpest az oka. Úgy, mint mondjuk a DVSC-DVTK barátság a Nyíregyháza utálatából ered.
5/7 A kérdező kommentje:
Jaa, értem köszi. És a Rapid Wien amúgy hogy jön a képbe? Nem hinném, hogy Újpest gyűlölők lennének. Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak elég tudatlan vagyok ilyen térten.
2023. aug. 23. 07:00
6/7 anonim válasza:
A Rapid Wien táborával a Fradi tábor jó kapcsolatban van elég régóta, amikor bevezették nekik a véna szkennert beléptetésnél, akkor a keménymag Bécsbe járt ki, Rapid meccsekre. A nagy ősi rivális is hasonló, az FK Austria Wien ugyanúgy egy lila klub, mint az Újpest.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2023. aug. 23. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!