Mi a különbség a Fullmetal Alchemist és a Fullmetal Alchemist testvériség között?
Figyelt kérdés
nem értem mert sokban hasonlítanak de mégis picit külömböznek#anime #Fullmetal.alchemis
2013. jan. 6. 02:02
1/6 anonim válasza:
Nem picit különböznek hanem nagyon.
A sima HagaRen Greedy/kapzsi/ megjelenése után filler végig.
Akkor nem volt több manga így a fele filler lett.
A Hagane no Renkinjutsushi (2009) , azaz a Brotherhood teljesen a mangát követi végig.
2/6 TheGame válasza:
a testvériség sokkal jobb ládtam az összes részét még a filmeset is:)
3/6 Kameko-san válasza:
Az elejük tényleg hasonlít, de csak rövid ideig, és utána teljesen más. A Fullmetal Alchemist előbb készült, az anime készítői találták ki a történetét. Később a manga rajongói kedvéért megcsinálták a Fullmetal Alchemist Testvériséget, ami teljesen a manga eseményeit követi. Máshogy vannak benne a dolgok, mások a szereplők.
A szerintem Testvériség jobb, mint a másik.
4/6 anonim válasza:
A testvériségnek nem az a vége, hogy Ed átkerül ,, a mi világunkba" hanem, hogy AL visszakapja a testét Ed pedig a karját és a lábát.
5/6 anonim válasza:
rengeteg kulombseg van...nezd vegig mind kettot..megeri megnezni...lehet h a Brotherhood izgalmasabb, de a FMA bolcsek kovenek nyomaban is nagyon tanulsagos sok minden tanulsagos benne...
6/6 anonim válasza:
.... Maryann kösz a spiolert
... -_- igazán rendes tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!