Szerintetek megéri megrakni a Chelsea-t nagy téttel?
Figyelt kérdés
A Liverpool védelme elég gyengének tűnt a felkészülési meccseken, a Chelsea meg elég masszív csapat lett, jó szezonjuk lesz szerintem.2023. aug. 13. 13:17
11/12 anonim válasza:
#10 akkorában nem utazok :D Ahhoz túl nagy kockázat kellett volna. Amúgy ebben a szelóban az volt a szép, hogy nem terveztem csak tegnap nyertem egy nagyobb összeget és abból csináltam ezt a befektetést. Tehát, ha tegnap nem nyerek, akkor ma nem is adtam volna fel ezt...látjátok ez benne a szép, hogy egy ilyen szeló, akkor jön, mikor az ember nem is tervezi. (amúgy 150-et nyertem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!