Nyerni fog ma (2023.05.21.) a M. City a Chelsea ellen?
Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 16:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem, ellazulnak így már a végére hogy ugyis megvan a bajnoki cím. BL döntő a legfontosabb nekik innentől.
3/6 A kérdező kommentje:
A Chelsea-nél 8 hiányzó van, az azért számít, nem?
2023. máj. 21. 16:49
4/6 anonim válasza:
Én meghúztam a Chelsea-t 5.25-ért csak heccből, hátha nem olyan fontos ez a győzelem a City-nek, max. bukok :D
5/6 anonim válasza:
#4 Sajnos nem jött be viszont az NB I-ben az utolsó fordulóra nyugodtan mehet pénz Vidi győzelemre, Honvéd vereségre illetve Debrecen és ZTE győzelemre is.
6/6 anonim válasza:
#5 Nem jött be így jártam, de írtam meg kellett próbálni a dolgot, hátha...nem néztem a meccset, de tuti valami alibi foci lehetett, hogy csak 1-0 lett. Gyakorlatilag meg lett a gól azt ennyi a győzelem a zsebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!