Szerintetek megéri megrakni a Chelsea-t nagy téttel?
Figyelt kérdés
A Liverpool védelme elég gyengének tűnt a felkészülési meccseken, a Chelsea meg elég masszív csapat lett, jó szezonjuk lesz szerintem.2023. aug. 13. 13:17
1/12 anonim válasza:
Várd meg a kerethirdetést. Ha Szoboszlai kezd akkor megéri, igen.
2/12 anonim válasza:
Viccet félretéve én 2,5 gól felé tettem.
A gyenge Liverpooli védelem és a mellé társuló erős támadósorból erre lehet következtetni.
Igaz, hogy csak 1,50 az odds de nyilván én mást is raktam mellé.
3/12 anonim válasza:
kisebb tét is elég,
döntetlenre nagyobb odds van
X odds 3.60
4/12 anonim válasza:
Nem éri meg.
A kockázat nagy, a hozam kicsi. Ennél értelmesebb dolgokra is el lehet b*szni a pénzt...
6/12 anonim válasza:
Szoboszlai gólt szerez
odds 41.00
7/12 anonim válasza:
#6 Szoboszlait úgy leszedik a pályáról, hogy ennél már csak az nagyobb blama, hogy még a pályán van 🤣
8/12 anonim válasza:
"Ennél értelmesebb dolgokra"
a döntetlen volt az "értelmes" tipp
:)
eredmény 1-1
az odds 3,76 volt
9/12 anonim válasza:
Mai teli szelóm.:
83-as odds
Brest - Lens Hazai 3.4
Clermont - Monaco Vendég 2.06
Brentford - Tottenham Döntetlen 3.4
Chelsea - Liverpool Döntetlen 3.5
Csak, azért írtam mert a Chelsea is benn volt a kérdésben. Az összeget a fantáziátokra bízom mennyit gurítottam ezzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!