Mit szóltok Csercseszov kirúgásához?
"Én konkrétan a magyar válogatottan kívül egyetlen magyar labdarúgócsapatnak sem drukkolok. A Loki sehol nem volt a bajnokság utolsó harmadáig... Sokáig a PFLA is magason a Loki előtt volt. Ez a hozzászólásod bizonyítja, hogy ne láttad a meccset. Végig a Fradi irányított, csak a ferőeri csapatnak volt egy olyan taktikája, hogy lényegében 11 emberrel beálltak a saját térfelükre, így szinte áttörhetetlen volt egy egyébként játékon kívüli csapatnak."
A Loki sehol sem volt? ? ? ? Megnyertük a tavaszt, ha az elején nem balfaszkodja el a másik edző az első pár meccset, akkor kb. nyerünk is.
"hozzászólásod bizonyítja, hogy ne láttad a meccset. Végig a Fradi irányított, csak a ferőeri csapatnak volt egy olyan taktikája, hogy lényegében 11 emberrel beálltak a saját térfelükre, így szinte áttörhetetlen volt egy egyébként játékon kívüli csapatnak."
Tehát az történt, amit szerettek volna, hogy történjen. Akartak 1 gólt rúgni, és nem kapni 1et sem, erre még túl is teljesítve 3at is rúgtak. Akkor miről beszélünk? Nem rontottak ajtóstól a fradinak, mert nem voltak hülyék. Pontosan az történt, amit elterveztek. Magyarul le lett focizva a Fradi.
"A Lokiról egyébként annyit, hogy sikerült az elmúlt évtizedben tönkre tenni."
Igen, sikerült. Nekünk nem adott az állam 1 rakás pénzt, hanem módszeresen kicsinálták a tuladjonosunkat ;) Köszönd meg a vezéreidnek.
" Mindkét klubot aztán tönkretette a klubvezetés." Akarod mondani a Lokit nem pénzelte szét az állam.
"A Loki az NB II osztályt is megjárta, és a Fehérvár tavaszi bennaradása is hajszálon múlott." Ja, évekig kellett 2 milliárd alatti költségvetéssel üzemelnünk. A fradinak többet adott a hadügyminisztérium évente. 2x.
Csercseszov semmit nem vállalt magára. Kubatov behívta az edzőt és közölte vele, hogy ennyi volt. (Ezt egyébként mindkét fél elismerte.) Szerinted 2-3 nap alatt ennyire lehet összegyúrni egy csapatot? Semennyire!
Én nagyjából 9-10 éve focizok. Ha hozzánk jön 1-2 új játékos, akkor is be kell őket szoktatni a csapatba, pedig mi még fiatalok vagyok (utánpótlás). Akkor mit lehet mondani azzal kapcsolatban, hogy több mint 10 új játékos jött és néhányan el is mentek (Fradi szemszögből), így nehéz összeszoktatni a játékosokat. Továbbra is azt mondom, hogy én megadtam volna a lehetőséget Csercseszovnak, hogy a Scamrock Rovers elleni meccsen bizonyíthasson még. (#40)
"Szerinted 2-3 nap alatt ennyire lehet összegyúrni egy csapatot? Semennyire!"
Ennek a keretnek akkor is győznie kellene egy ilyen csapat ellen, ha 1 évig nem focizik, csak kocsmában piál.
"Én nagyjából 9-10 éve focizok. Ha hozzánk jön 1-2 új játékos, akkor is be kell őket szoktatni a csapatba, pedig mi még fiatalok vagyok (utánpótlás)" És feltételezhető, hogy kikapnátok anyámék ellen? Nem hiszem.
"Továbbra is azt mondom, hogy én megadtam volna a lehetőséget Csercseszovnak, hogy a Scamrock Rovers elleni meccsen bizonyíthasson még. (#40)" Hátha nem lesz még Konferencia Liga se? Nagy bulinak hangzik! Hogy te mit mondol nem lényeges, te azt sem tudtad mióta van ott az edző, azt sem tudtad, hogy mennyiből gazdálkodik a csapatod, te egy rakás sületlen ostobaságot hordol itt össze.
Mikor hoztok már valós bizonyítékot arra, hogy Fradit a Honvédelmi Minisztérium vagy a Kormány közvetlenül, vagy közvetetten pénzeli? Miért állítotok olyat, ami nem igaz?
A bajnokság nem 11-12, hanem 33 meccsből áll. A bajnokság utolsó harmadát a Fradi elkényelmeskedte, a Loki feljavult. Fordítva ülsz a lovon. Ha a két klub közül valamelyiket közvetve pénzelte az állam az éppen az akadémia miatt a Loki volt és nem a Fradi.
" [link]
Itt mondja, hogy ez az ő hibája, persze lemondani nem akar.
Nagelsmannt ettől kevesebbért is menesztették a Bayerntől, na azt lehet tényleg nem kellett volna.
Csercseszovnak elnézték még az Iváncsa elleni kiesést meg a gyenge tavaszi formát, de a nemzetközi porond nagyon fontos klubimázs, financiális okokból. Itt betelt a pohár. Meddig kellett volna megtartani? Remélem a Shamrockot sikerül legyőzni.
Azért 1-2 az edzővel és a csapatkapitánnyal azonos nyelven beszélő játékost könnyebb beépíteni egy csapatba, mint 8-10 külföldit egy sokadik nyelven beszélő edzőnek. Volt, hogy mi is kikaptunk olyan meccsen, amelyet meg kellett volna nyernünk, mert jóval gyengébb csapattal játszottunk, mégsem lettünk szénné alázva a szurkolóktól, sőt az idősebb klubtársaktól sem.
Írtam, hogy a Shamrock ellen még megadtam volna neki az esélyt, hogy javítson. Ha ott is alul teljesít a csapat, akkor "viszlát".
Kubatovnak többet kell látni, mint nekünk innen. Ő is szerette Csercsit, de lehet, hogy úgy elvesztette az öltözőt, hogyha még a Shamrock ellen tovább is mennek, akkor sem lett volna megjavítható a szitu.
Nagelsmann kirugása előtt is állítólag valaki kiszivárogtatta az öltözőböl a meccstervet, szóval hiába áltak jól a bajnokságban meg a Bl-ben mégis voltak bajlós jelek és őt már ezért elküldték, ehhez képest a Csercsivel sem voltak türelmetlenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!