Mit szóltok Csercseszov kirúgásához?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 14:13
1/67 anonim válasza:
Egy ilyen mértékű égés után nem csodálom, hogy a Fradi megköszönte az edző munkáját.
2/67 anonim válasza:
Helyes döntés, de mindenkinek távoznia kellene azok közül akik asszisztáltak ehhez a történelmi kudarchoz.
3/67 anonim válasza:
Mondanám, hogy ez az évtized égése volt tegnap, de hát a magyar foci esetében nem ritkák a gyalázatos vereségek.😂
4/67 anonim válasza:
Nem kifejezetten izgat. Nem szeretem a fradit, az edzőt nyilván meneszteni kellett ezek után, de nem bántam volna, ha tovább bohóckodnak, legalább könnyebb nekünk.
5/67 anonim válasza:
Sztanyiszlav Elcseszovnak nem jött össze..
6/67 MDaniel98 válasza:
Az utóbbi fél évben nyújtott teljesítmény után nem is csoda.
7/67 anonim válasza:
Kubatov is mehetne már a 3,14csába!
8/67 anonim válasza:
Az elmúlt 3 évben is Csercseszovval érte el a sikereit a csapat.
9/67 anonim válasza:
"On 20 December 2021, he was appointed as the manager of the Nemzeti Bajnokság I club Ferencvárosi TC.[15]"
Barbadosnál már 2024 decembere van. Nem semmi
10/67 anonim válasza:
Nem lepődtem meg. Volt amúgy is egy kicsit vicces stílusa, na meg a profi német tolmácsa:D Szimpatikusabb volt amúgy mint a Rebrov…
Remélem spanyol vagy olasz edzőt hoznak a helyére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!