Mit szóltok Csercseszov kirúgásához?
Ez az edzőbuktatásos sejtésed, nem logikus, a játékosoknak nem érte meg kizúgni a selejtezőből ilyen hamar, ilyen ellenféltől kikapva. Az ő érdekük, hogy megmutassák magukat nemzetközi porondon így feltűnnek erősebb csapatoknak, akik esetleg leigazolják őket és még a jó szereplésért feltehetően prémiumot kapnak a Fraditól. Ez a vereség a játékosoknak is nagyon rossz, mert még a közönség sem szereti őket már annyira.
Inkább arra gondolok, hogy túl nagy volt a jövés menés és nem sikerült még összegyúrni a játékosokat csapattá. Most nyáron tizenakárhány játékos érkezett.
Ez is igaz! De, amikor azt írtam, hogy az izlandiakkal ellentétben nem voltak játékban, akkor azért pontoznak le. Olyan nagy jövés-menés a Fradinál úgy tudom nem volt.
A játékosok talán nem. A vezetés sem. Az viszont tény, hogy tavaly februártól követelték nagyon sokan Csercseszov elküldését csak a nemzetisége miatt. Ha találtak egy-két játékost is hozzá, akkor "nyert ügyük van"...
12 játékos érkezett juni 30 után, 35 fős a keret, persze nem tudom hányan léptek pályára a frissen érkezettek közül, de úgy látszik nem kovácsolódtak egybe ez alatt a kb 2 hét alatt.
"övetelték nagyon sokan Csercseszov elküldését csak a nemzetisége miatt"
Kicsoda? Kire gondolsz? Az Amerikai meg az ukrán nagykövetség valahogyan lefizetett egy játékost?
"Nézd meg, hogy tavaly őszhöz képest mennyit változott a csapat? Szinte semmit! Orosz edzőről van szó és sokan követelték a kirúgását. A szinte hibátlannak mondható őszi szereplés után mi lett 1,5-2 hónap alatt, amiért így visszaestek, ha nem az, hogy edzőbuktatásért dolgoztak?"
Esetleg az, hogy míg a többi csapat javult, az ők edzőjük elvesztette az öltözőt, és látszólag mindez nem is érdekelte.
"Az izlandi csapat félprofi csapat, az igaz, de már többen leírták (lehet másik hasonló kérdésnél), hogy voltak már a KÍ csapatának megsüvegelendő eredményei főleg hazai pályán. Igaz, hogy nekik csak a selejtezőbe."
Idegenben rúgtak 3 gólt. 3-at, nem egyet mákoltak be, hanem 3-at rúgtak. Az össz értéke a csapatnak nem éri el 1-2 fradi játékosét. Lemosták a pályáról a fradit, jóformán kapura nem rúgtak. ;) Fele ennyiért is rúgtak már ki edzőt. Nem mellesleg, Csercse papád megnyert 1 bajnokságot úgy, hogy a felét nem ő hozta össze, megnyert a másikat úgy, hogy, ha a Lokinál a szerb kezdi a szezont, akkor simán lenyomja a Fradit. Ezenkívül épp volt 1 jó EL szereplése, bár előtte azért kiszopott az 1\5-öt érő Qarabag ellen, a szerbeknél szétszopatták a csoportban.
Erre van pofád azzal jönni, hogy Rossi kikapott a Görögöktől? A görög válogatott értéke jóval meghaladja meg a magyart, aminek lassan a felét amúgy 1db Szoboszlai teszi ki. A szlovák SZINTÉN többet ér, mint a magyar. Te miről beszélsz? Hol égő ezektől kikapni? Te nagyon el vagy tájolva.
"Ez is igaz! De, amikor azt írtam, hogy az izlandiakkal ellentétben nem voltak játékban, akkor azért pontoznak le. Olyan nagy jövés-menés a Fradinál úgy tudom nem volt."
Milyen Izland? ???? ? ? ??
Atyaúristen, legalább nézz már arra a kibszott térképre
"A játékosok talán nem. A vezetés sem. Az viszont tény, hogy tavaly februártól követelték nagyon sokan Csercseszov elküldését csak a nemzetisége miatt. Ha találtak egy-két játékost is hozzá, akkor "nyert ügyük van"..."
Kitalálom, Soros ügynökök!4444
Bocs! Azt elírtam, hogy ferőeri csapat volt. De a többi része igaz. A KÍ folyamatosan játékban volt, míg a Fradi május óta nem lépett egyáltalán pályára. Egyébként sok magyar kollégája is követelte a kirúgását azt követően, hogy az oroszok megtámadták az ukránokat.
Te sem láttad a hazai meccset. Az első egy szerencsétlen büntető volt, a második (egyébként les) védelmi, a harmadik kapushiba volt. Nem önerőből szereztek 3 gólt. A Fradi végig fölénybe játszott, de nem volt szerencséjük. Tisztázzuk azt az apróságot, hogy a 2022-es Magyar Kupa sikeréhez az elődjének semmi köze nem volt, ahogy a 2022/2023-as EL és NBI sikerhez.
Hozzál már összehasonlítást a 2022 őszi és 2023 tavaszi szezon játékoskeretéről - én ugyanis első sorban erre utaltam, hogy nem volt nagy változás (már hogyha egyáltalán volt)...
"Bocs! Azt elírtam, hogy ferőeri csapat volt. De a többi része igaz. A KÍ folyamatosan játékban volt, míg a Fradi május óta nem lépett egyáltalán pályára. Egyébként sok magyar kollégája is követelte a kirúgását azt követően, hogy az oroszok megtámadták az ukránokat."
És kit érdekel, szerinted nekem mennyit kéne gyakorolnom ahhoz, hogy elverjek egy profi pool játékost? Hát semennyit, vagyis akármennyit tenném nem sikerülne. Maximum orbitális mákkal. 0-3 idegenben az nem mák bazdki, azért valaki felelős!! A játékosok? FÉL ÉVE FELELŐSEK A JÁTÉKOSOK, HOGY NINCS FORMÁBAN A CSAPAT? AKKOR MIÉRT FELELŐS AZ EDZŐ, SEMMIÉRT?
"Egyébként sok magyar kollégája is követelte a kirúgását azt követően, hogy az oroszok megtámadták az ukránokat." És mi közük van a fradihoz??? Hogy jön ez ide?
"Te sem láttad a hazai meccset. Az első egy szerencsétlen büntető volt, a második (egyébként les) védelmi, a harmadik kapushiba volt. Nem önerőből szereztek 3 gólt."
Akkor az 3gól, amit rúgtak. És láttam a meccset, lemosták a pályáról a fradit, örülhet a Fradi, hogy nem 0-4, 0-5 volt.
". A Fradi végig fölénybe játszott, de nem volt szerencséjük." Te melyik rendezvényen voltál?
"Tisztázzuk azt az apróságot, hogy a 2022-es Magyar Kupa sikeréhez az elődjének semmi köze nem volt, ahogy a 2022/2023-as EL és NBI sikerhez"
"Tisztázzuk azt az apróságot, hogy a 2022-es Magyar Kupa sikeréhez az elődjének semmi köze nem volt, ahogy a 2022/2023-as EL és NBI sikerhez." Kit érdekel a magyar kupa? Nagyjából senkit. Amúgy is kiestetek az Iváncsától... (Nem egyedi ez az eset az amatőr csapatok vs Csercse papánál)
"Hozzál már összehasonlítást a 2022 őszi és 2023 tavaszi szezon játékoskeretéről - én ugyanis első sorban erre utaltam, hogy nem volt nagy változás (már hogyha egyáltalán volt)..."
Ki nem szarja le, hogy milyen változás volt? Ezekszerint ugyan azok a játékosok balfaszoskodták el azt a tavaszt. Ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy szerencsétek van, hogy a Loki nem indult be hamarabb, mert az edző időközben érkezett.
Én konkrétan a magyar válogatottan kívül egyetlen magyar labdarúgócsapatnak sem drukkolok. A Loki sehol nem volt a bajnokság utolsó harmadáig... Sokáig a PFLA is magason a Loki előtt volt. Ez a hozzászólásod bizonyítja, hogy ne láttad a meccset. Végig a Fradi irányított, csak a ferőeri csapatnak volt egy olyan taktikája, hogy lényegében 11 emberrel beálltak a saját térfelükre, így szinte áttörhetetlen volt egy egyébként játékon kívüli csapatnak.
A Lokiról egyébként annyit, hogy sikerült az elmúlt évtizedben tönkre tenni. A Fradi 2019-es BL csoportköre előtt utoljára a Loki volt a BL csoportkörbe, míg talán 2016-ban és 2018-ban a Fehárvár volt ott az EL csoportkörbe. Mindkét klubot aztán tönkretette a klubvezetés. A Loki az NB II osztályt is megjárta, és a Fehérvár tavaszi bennaradása is hajszálon múlott.
""Hozzál már összehasonlítást a 2022 őszi és 2023 tavaszi szezon játékoskeretéről - én ugyanis első sorban erre utaltam, hogy nem volt nagy változás (már hogyha egyáltalán volt)...""
Most nyáron a Klaskvík mecss előtt érkeztek sokan.
"Te sem láttad a hazai meccset. Az első egy szerencsétlen büntető volt, a második (egyébként les) védelmi, a harmadik kapushiba volt. Nem önerőből szereztek 3 gólt."
A büntetőt ki is kellett harcolni.
AZ FTC 180 perc alatt nem lőtt gólt a Feröerieknek, viszont kapott 3-at. Hiába a labdabirtoklási fölény, itt gól kell.
Csercseszov egyébként magára vállalta a felelősséget, nem csoda, hogy már Kubatov meg a szurkolók sem bíztak benne látva a tavaszi formát meg ezt.
A játékosokat nem akarom felmenteni, de az edző feladata összegyúrni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!