Mik az okai a Fradi gyenge szereplésének?
Tegnap hazai pályán kapott ki egy fél-profi Feröeri csapattól 0:3ra, olyan játékosok ellen akik amúgy civilben dolgoznak.
De tavasszal a bajnokságban is szórták a pontokat, illetve a kupából is kizúgtak.
Ehhez képest még tavaly ősszel az EL csoportban nagyon stabilak voltak, és szinte veretlenül vezették a bajnokságot.
Az, hogy nem olyanok játszanak, akik szeretik a focit szívből, hanem aki jó fizetést szeretne semmittevéssel.
Nagyjából ennyi.
Csak nézd meg, Puskásék is dolgoztak foci mellett, csak szerettek focizni, ugyan ez más nemzet focistáiról is elmondható, a mieink csak felveszik a havi bánót és le se szarják ki nyer…
A legfőbb problémát tegnap eltávolították.
Ilyen pszichés állapotban és motiválatlan csapatot csak rosszul felkészített csapat tud produkálni és ez minden esetben a vezetőedző felelőssége.
Mentálisan felkészített csapat esetén egy Fradi nem vét ekkora hibákat, mint tettek tegnap a meccs egésze alatt!
Szerintem Csercseszov egyszerűen nem volt jó edző, nem tudott ezzel a kerettel mit kezdeni. A tegnapi játék a magyar klub foci totális csődje volt, de már tavasszal is látni lehetett hogy gondok vannak, innentől pedig a vezetőség is felelős szerintem. Érthetetlen, hogy miért nem léptek akkor, amikor egy NB1-ben a 20 pontos !!! előnyt majdnem elherdálta a Fradi.
Laidouni óriási veszteség volt, a Fradi jelenlegi szintjén szerintem szinte pótolhatatlan, a csapat abszolút legjobbja volt, egy igazi motor.
Egyébként egy Fradi kaliberű csapat esetében mindig is benne lesz az, hogy nem jut be minden évben a BL/EL-be. Persze ez nem mentség, egy fél-amatőr csapatot oda-vissza kéne verni.
Továbbá az átigaozlási politikával is kéne valamit kezdeni, mert ez az össze-vissza légiós vásárolgatás szerintem nem fog vezetni sehova.
Jó lenne ha a csapatban kialakulna egy mag akik legalább pár szezonig együtt tudnak játszani.
Ha átnézzük az utóbbi bő 3-4 év légiós igazolásait, akkor azt láthatjuk szerintem hogy katasztrófa.
#8: egyrészt nincs. Aki meg kicsit is azon a szinten van, azt már pénzzé lehet tenni, mehet valami nevesebb akadémiára, hogy még csiszoljanak rajta.
És anyagilag jobban megéri, hogy gyengébb légiósokat hoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!