Akik nem fradi szurkolók, azok ma is a fradi ellen fognak szurkolni hanem a feröeri Ki Klaksviknak vagy ma a fradinak mivel hogy mégiscsak magyar csapat??
Én nem vagyok Fradista, de tisztelem őket, mert mégis magyar csapat és szereztek jó élményeket a magyar focinak. Személyesen meg részben miattuk szerettem meg újra a focit.
A kettő közül meg a Fradi magyar csapat. Szerintem illik a hazaiaknak szurkolni.
Viszont! Ahogy a Kecskemétet idegenben provokálták, meg a Dzsdzsákot piszkálták, - legyen akármilyen hibája neki, a válogatottban játszott.
Csak a fenti kettővel nálam elcseszték. És ezt sajnálom.
Még a magyar futballszurjolók jelentős részét is hidegen hagyja ez a meccs, aki meg bem szurkoló, jó eséllyel azt sem tudja, hogy meccs lesz ma.
Annyira jelentéktelen az ellenfél, hogy a Fradistákon kívűl másokat nem is érdekel, nincs miért szurkolni, ha az FTC nem jut tovább, az hatalmas blama lenne, és a két csapat közötti elvileg óriási különbség miatt a semleges szurkolókat nem érdekli ez az összecsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!