Szeretnék a fociból megélni?
Sziasztok!
Kicsit lehet már idős vagyok ehhez 17 évesen de a suliban nagyon gyengén teljesítek és mindenhez hulye vagyok kivéve a focihoz. A foci nagyon jól megy és ezt már 6 évesen is mondták nekem sokan illetve mai napig sokan mondják, ráadásul suliban is ha focizunk szinte mindig az én csapatom nyer mert viszem a hátamon őket. Tesitanár is megdicsért, hogy profi vagyok, sokra vihetném belőle illetve amikor itthon focizok akkor a szomszed bácsika meg nénike akik mindig követték a magyar focit mondták, hogy Hidegkutira emlékeznek bennem.
Nyilván nincsenek nagy álmaim, 17 évesen már nem is lehetnének. Nekem a célom ezzel nem is a minél nagyobb klubban való foci meg a hírnévszerzés hanem a pénzkeresés, megélhetés.
Sokat gondolkodtam ezen és mostmár magabiztos, határozott döntést hoztam: Focizni szeretnék és a Saudi Pro League-ben szeretnék elhelyezkedni mert ott keresik a legtöbb pénzt, ezt több cikk is megírta.
Szeretném bebizonyítani, hogy 2es érettségivel is el tudok jutni arra a szintre, hogy 40 évesen egyszercsak hazaállítok a Bugattival és onnantól kezdve süttethetem a hasam mert az unokáim is el fogják tudni magukat tartani abból a pénzből amit szerzek.
Az lenne a konkrét kérdésem, hogy kit keressek fel ha el akarok jutni erre a vonalra? Melyik akadémián keresztül juthatok ki az arab ligába? Engem nem érdekel nyugat európa meg a sok divat liga ez fontos. Nem akarok nagy sztár lenni csak a pénz kell.
"Nyilván nincsenek nagy álmaim, "
"csak a pénz kell."
mindenki álma ponty ez
:)
Kicsit alantasak a motivációid... Nyugi, kulturáltságban nem vagy elmaradva... a legtöbb focista egy magyar mondatot nem tud értelmesen megfogalmazni. A séró megvan már? A tetkó megvan már? Ez ugye a belépő a (kulturálisan) szegények sportágába.
Mégis hogy akarsz külföldön játszani, ha nem beszélsz nyelvet? A management hogy érvényesüljön? Tudod, milyen a kapcsolat a termék és a management között?
Szerintem baromság, amit gondolsz... De ha feláldozod az egész életed, és a könnyebb utat akarod járni...
És honnan tudod, hogy vagy annyira tehetséges, hogy megálld magad akárcsak az NB2-ben is? Az, hogy egy "koszfészekben" dícsérnek, az nem reputáció, hisz ez a szemétdomb királya cím csak. A sok focihoz kétballábas között villogni, de vajon villognál az NB-s focisták között is, vagy az egyesületi korosztályodnál? Ha akarod vinni valamire, akkor nem árt, ha a nálad 1-2-3 évvel idősebbekkel is felveszed a versenyt. Ezzel hogy állsz?
Ne csak a zöldhasút számláld, mert nagyot fogsz koppanni... Tudom, a zselé, a járgány, a menő nő a lényeg...
Ezen jót nevettem. A szaudiaknak csak a nagy játékosoknak fizetnek, a kis senkiket leszarják.
Akadémia? Ilyen idősen ilyen céllal felejtős.
Tanulj és húzz dolgozni, mint a normalis emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!